Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Dé top 10 kerstcadeaus vind je hier

  De top 10 kerstcadeaus volgens Holland Design & Gifts

  Ook al zijn er een paar fanatiekelingen al erg vroeg begonnen met de kerstperikelen, is het nu officieel tijd voor de rest van de mensen om je helemaal over te geven aan de kerstsferen. Dus daarom is het officieel tijd voor het luisteren van kerstmuziek. Uit onderzoek blijkt namelijk dat de meeste mensen het liefst kerstmuziek horen, direct nadat Sinterklaas het land uit is. 57 procent vindt het vanzelfsprekend dat er kerstmuziek wordt gedraaid tijdens de kerstperiode. Bij uitstek wordt hier All I want for christmas is you van de enige echte Mariah Carey als all time favorite gekozen. Maar bij kerst horen niet alleen kerstliedjes, misschien wel nog belangrijker is dat jij op tijd een mooi cadeautje onder de boom kan leggen dat uniek is en iemand heel erg blij van wordt. Daarom heeft Holland Design & Gifts een top 10 kerstcadeaus voor je geselecteerd zonder dat je er een vermogen aan uitgeeft.

   

  De top 10 kerstcadeaus volgens Holland Design & Gifts

  De top 10 kerstcadeaus volgens Holland Design & Gifts

  Top 10 kerstcadeaus

  Hieronder volgt de top 10 kerstcadeaus geselecteerd door Holland Design & Gifts.

  1. Sint is door de stoel gezakt
  Het komt steeds vaker vol, Sinterklaas komt op bezoek en je wil hem een mooie zitplaats aanbieden zodat de hele familie om hem heen kan zitten. Je zoontje mag op schoot voordat je het weet liggen de Sint en je kind erbovenop de grond, door de stoel gezakt. Omdat je weer net zoveel plek nodig hebt tijdens de kerst is dit opvouwbare, kartonnen krukje ideaal! De kerstman kan 200 kilo wegen want dat kan dit krukje gewoon aan.

  2. Herinner jij de oude meesters?
  Gelukkig is het spel niet zo moeilijk als de titel doet ogen, je krijgt er namelijk hulp bij. Op dit spel memory staan de meest geliefde portretten van oude meesters weergegeven. Het addertje: je moet steeds twee verschillende schilderijen van dezelfde schilder verzamelen. Een ontzettend leuk en educatief spel voor de feestdagen!

  3. Gouden  tijden
  Als je een waxinelichtje brandt in deze waxinelichthouder krijg je een spectaculair spotlight in de kamer. Dit bijzondere lampje is voorzien van sterk reflecterend goud glazuur dat het licht door weerspiegeling versterkt en zo verrassend veel decoratief licht werpt op muur of plafond.

  4. Samen in een pannetje
  Bij kerst hoort samen zijn, dus wat is er nou knusser dan samen je broodjes en andere lekkernijen te dopen in één pan vol met gesmolten kaas. De kaas en het brood wordt gedeeld net als Jezus vroeger deed, een meer kerstvolle gedachte kan je je niet voorstellen.

  5. Verlanglijstjes
  Schrijf jij ook altijd je verlanglijstjes of boodschappen op een saai briefje en raakt die ook nog wel eens kwijt? Dat is nu verleden tijd. Deze Dutch Design Whiteboard is een top Cadeau voor alle Lena Lijstjes onder ons en zijn er in veel verschillende designs. Deze hoort ook zeker in de top 10 kerstcadeaus lijst!

  6. Verstop de kerstkransjes
  Ook al is het heel fijn als de hele familie rond de kerst op bezoek komt, toch wil je soms niet dat de kinderen alle kerstkransjes uit de boom hebben gegeten. Om voor de volgende dag iets lekkers te bewaren is deze Koektrommel Koe ideaal. Verder is het natuurlijk ook heel leuk om al je lekkernijen in te serveren.

  7. Geen excuses meer
  De kerstdagen zorgen voor veel bezoek van familie, inclusief kleinkinderen. Elk jaar vragen ze weer of opa en oma iets hebben om mee te spelen maar helaas. Met deze opvouwbare voetbal zijn er geen excuses meer. Hij is namelijk tot helemaal plat op te vouwen dus overal makkelijk op te bergen.

  8. Geef die wijn een jas!
  Het is wat, wij hebben allemaal maar warme jassen en truien in de winter, maar onze wijnflessen krijgen helemaal niks. En dat is niet omdat ze het koud hebben, dat is omdat we ze koud moeten houden. Want deze wijnkoeler is vanbinnen namelijk gevoerd met schapenvacht. Gekoelde witte wijnen blijven lang koel en de rode wijn, blijft heel lang op kamertemperatuur door de uitstekende isolerende eigenschappen van de Texelaar schapenvacht.

  9. ‘Berg je spullen op anders wordt het een circus!’
  Deze gezellige set bewaarblikken is ideaal om spullen in op te bergen. Voor die ene opgeruimde vriend of viendin is dit een perfect en uniek cadeau!

  10. Presenteren kan je leren
  Met deze prachtige presenteerplank kan je pas echt aan je gasten laten zien hoe jij je culinaire hoogstandjes presenteert. In opdracht van het Rijksmuseum maakte Frederik Roijé deze fraaie set borden, geschikt voor hapjes, borrel, kaas of om op te snijden.

  [product ids=”2270,1445,1387,1396,1501″]

  Ben je er na deze te gekke top 10 nog steeds niet uit? Kijk dan gerust op onze webshop  voor andere mooie kerstcadeaus!