Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Een eeuwenoude en hele speciale stad met prachtige imposante stadsmuren. Je beleeft meteen de lange geschiedenis die zich heeft afgespeeld, teruggaand tot ver in de Middeleeuwen. Een stad met mooie gebouwen en huizen aan sfeervolle straten, stegen en pleinen. Een stad waar vele bijzondere kunstenaars vandaan komen die nu nog een grote rol spelen in de kunst. Beleef de stad in de Kerstvakantie met Mirakels Amersfoort, die de verhalen op een geweldige manier tot leven laten komen.

  Holland Design & Gifts - Mirakels Amersfoort in de Kerstvakantie

  Amersfoort #MirakelsAmersfoort. Fotografie: Ilona Swinkels©

  Mirakels Amersfoort is een evenement waar de stad tot in de verre geschiedenis te beleven is. Het presenteert de stijl van Mondriaan, waar je op een interactieve manier kennis maakt met de wereldberoemde Piet Mondriaan die hier geboren is. Je volgt zijn ontwikkeling van 8-jarige Piet tot een van de meest toonaangevende kunstenaars. Nog een gaatje vrij in de kerstvakantie? Meteen plannen!

  Beleef en ontdek Amersfoort tijdens de Kerstvakantie

  Dit uitje is voor jong en oud. Vinden jouw kinderen of kleinkinderen kunst nog niet heel interessant? Laat ze dan kennis maken met kunst en de rijke geschiedenis van Amersfoort op een speelse en leuke manier. Het is dus helemaal kids-proof! Ontdek de stad middels een route door de stad waar je veel beeld en film tegenkomt via grote projecties. VR-brillen maken de route nog bijzonderder-der-der! Het evenement is van 26 t/m 30 december 2017 en van 2 t/m 6 januari 2018. Check de site voor de tickets en geniet nog meer van je kerstvakantie!

  Veel kerstcadeau tips om te geven en krijgen!

  De kerstvakantie is leuk voor uitjes, zoals Mirakels Amersfoort, en de kerstdagen, maar ook om even uit te rusten en uitgerust het nieuwe jaar in te gaan. Heerlijk de tijd nemen voor een goed boek. Holland Design & Gifts heeft een leuk aanbod van boeken, kijk bijvoorbeeld de boeken over Dutch Design: The Dutch and their Bikes, Dutch Design jaarboek 2014, Think Dutch en pinned up van Marcel Wanders.

  [product ids=”1067,1064,1057,1056″]

  Bij Kerst hoort natuurlijk ook een adembenemende kerstboom, versierd met vele lichtjes en mooiste kerstballen. Royal Delft heeft een typisch Hollandse kerstballen lijn, die te verkrijgen is op Holland Design & Gifts! Ge-wel-dig in jouw Hollandse kerstboom: de kerstdruppel, de kerstbal, de kerstkegel en de kerstbel.

  [product ids=”1478,1474,1477,1476″]

  De dagen zijn kort, het wordt laat licht en het wordt weer vroeg donker. Het is heel belangrijk dat (naast natuurlijk de kerstboom) er veel licht is in jouw huis. Met de volgende verlichting worden de donkere dagen een feestje omdat je er extra lang van kan genieten! Zie de 3D geprinte lamp, de speelse hanglamp, de unieke plafondlamp en de nieuwe draadloze LED lamp.

  [product ids=”893,1585,1204,1693″]

  Kortom, Holland Design & Gifts heeft een mega breed aanbod van unieke en geweldige Dutch Designs om te krijgen en geven tijdens de feestdagen. Laat je verrassen!