Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Christmas in Nederland #winterwonderland

  Heel Nederland stond even op zijn kop, toen het extreme weer ons overviel. Miljoenen sneeuwvlokken dwarrelden door de lucht en vormden aan het einde van de dag een dik pak sneeuw. Geweldig, de combinatie van de witte vlakten met de sprankelende lichtjes door de stad, gebouwde sneeuwpoppen en hier en daar al versierde kerstbomen voor Christmas. Even was Nederland omgetoverd tot winterwonderland! Wij, van Holland Design & Gifts, kunnen er maar niet genoeg van krijgen en hopen dat jij er ook van hebt kunnen genieten.

  Holland Design & Gifts - Christmas in Den Haag

  Christmas in Den Haag – Fotografie door Antonio Castagna ©

  Iedereen werkt naar het einde van het jaar en naar het begin van 2018 toe. Alle Sinterklaasspullen zijn weer weg en opgeruimd en zijn ingeruild voor prachtige kerstversiering. Eerst gingen Nederlanders massaal de grens over om de leukste kerstmarkten te bezoeken. Tegenwoordig hoeft dat niet meer met het fantastische aanbod van kerstmarkten in ons eigen mooie kikkerlandje. Deze week tipt Holland Design & Gifts jou de gezellige kerstmarkt in Den Haag. Laat Christmas nu al beginnen!

  Christmas feeling @ Den Haag

  Duizenden sprankelende lichtjes, versierde kerstkraampjes, prachtige kerstbomen en veel gezelligheid. Dit jaar is het te vinden op de kerstmarkt van Den Haag. Geniet en heb de leukste voorpret voor komende Christmas! Het begint 15 december en is tot 24 december en is elke dag open van 12:00 tot 21:00 uur. Laat je verleiden door de kou maar tegelijkertijd ook door de warme, heerlijke geur van de glühwein. Scharrel lekker rond met je vrienden om je te laten verleiden lekkers en moois te kopen. Lees ook de blog over de kerstmarkt in de grotten van Valkenburg, ook een uitje perfect voor de kerstdagen.

  Gaafste Christmas musthaves voor jou!

  Natuurlijk zijn niet alle gave kerstcadeaus te vinden op de kerstmarkt, daarom lichten wij van Holland Design & Gifts graag nog onmisbare musthaves toe, die fantastisch zijn om te krijgen of geven voor Christmas. Deze week: coole items van de Haagse Dutch Designer Anne-Marie Jetten, die de creatieve geest is achter het design merk Hollandsche Waaren. Bekijk deze collectie met de leukste designs voor in jouw keuken! Zie de typisch Hollandse theedoeken met een grote molen erop afgebeeld, of de leuke set van bekers en borden, die prachtig zullen staan op jouw kersttafel.

  [product ids=”1372,296,295,292″]