Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Voor veel mensen is de vakantie een manier om na de drukke feestdagen nog even bij te komen, door thuis lekker niks te doen. Voor de mensen die daar minder behoefte aan hebben, zetten wij een aantal leuke activiteiten op een rijtje!

  Holland Design & Gifts wenst je een mooie vakantie en fijne feestdagen

  Holland Design & Gifts wenst je een mooie vakantie en fijne feestdagen

  Bezoek in de vakantie het Mauritshuis in Den Haag en bewonder meesterwerken van Nederlandse bodem. Tot 6 januari is de tentoonstelling Hollandse meesters uit Britse landhuizen te zien. De werken in deze tentoonstelling zijn zeker van Hollandse meesters, maar vonden al snel hun weg naar het Verenigd Koninkrijk. Met werken van onder andere Cuyp, Rembrandt en Steen is de tentoonstelling zeker de moeite waard om te bezoeken!

  Tijdens de feestdagen doet iedereen zijn best om er feestelijk uit te zien, een goede tijd voor de modehuizen. Nooit eerder stonden er zoveel vrouwelijke ontwerpers aan het hoofd van een modehuis als momenteel. De tentoonstelling Femmes Fatales in het Gemeente Museum Den Haag, is volledig gewijd aan deze vrouwelijke ontwerpers.

  In het Textiel Museum Tilburg is tot 3 maart een breed spectrum aan abstracte textiele werken te zien. In de tentoonstelling Kleur & Abstractie is zowel werk te zien van een oudere, als jongere generatie kunstenaars. Middels film, schetsen en stalen wordt het maakproces belicht. Ben je na een bezoek aan deze tentoonstelling onder de indruk van het grafische textielwerk? In onze webshop verkopen wij prachtig keukentextiel.

  Zoals de driedelige Patterns theedoeken set van Functionals. Ontwerpster Claire de Vos heeft elke theedoek een eigen grafisch ontwerp gegeven. De theedoeken zijn gemaakt van 100 procent biologisch katoen, vervaardigd in grijstinten. Ze zijn opgefleurd door een subtiele baan rood, blauw of groen. In dezelfde serie heeft Claire de Vos een tafelkleed met bijbehorende servetten ontworpen. Het textiel is een combinatie van katoen en linnen, met een elegant grafisch motief in lichtgrijs en wit.

  [product ids=”1821,1823″]