Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Holland Design & gifts- herfstvakantie naar het museum

  Holland Design & Gifts, de webwinkel voor de gaafste producten van Dutch Designers, heeft deze week weer een verrassende blog voor jou! Pak je agenda er maar weer snel bij en houd weer een aantal data vrij voor de leukste activiteiten. Tussen lange werkdagen door wil jij jezelf natuurlijk ook trakteren op leuke dagjes uit. Lees deze blog over mooie tentoonstellingen bij een bijzonder museum en plan je dagje uit.

  Silver Design in Time

  Tentoonstelling Silver Design in Time

  Deze week lichten we niet één expositie uit, maar vier! Genoeg keuze dus om te kiezen welke tentoonstelling bij welk museum bij jou past. Het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven organiseert de tentoonstelling Silver Design in Time en de Brabant Wunderkammer organiseert een tentoonstelling over de Stijl in combinatie met de hedendaagse kunst. Zit hier niets voor jou tussen? Kijk dan of de ‘Damast en glas’ expositie in het textielmuseum in Tilburg iets voor jou is of de VT wonen beurs.

  Musea genoeg! Silver Design in time, iets voor jou?

  De naam verklapt al veel over de expositie. De tentoonstelling is te zien van 15 juni 2017 tot en met 4 maart 2018 in het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven. Er is zilverwerk te bezichtigen uit meer dan 100 jaar, waardoor de geschiedenis van zilver goed te zien is. Super gaaf om dit te zien! Ook worden designs van onder andere Christopher Dresser en Marcel Wanders geshowd en het zilveren mokkaservies van Eissenloeffel. Deze activiteit is leuk voor jong en oud, er worden speciale kinderprogramma’s georganiseerd en voor scholieren is er een educatief programma opgezet. Bezoek hun website voor meer informatie.

  Of misschien dan: Brabant Wunderkammer?

  Is zilver toch niets voor jou? Gaat je interesse toch meer uit naar de kunststroming de Stijl? Deze tentoonstelling gaat over een verzameling van kunst uit Brabant in relatie met de Stijl, hoe ontwerpers van nu, invloeden van De Stijl toepassen in hun werk. Ontwerpers in deze tentoonstelling variëren van bekende designers zoals onder andere Cor Unum en Piet Hein Eek tot aanstormend talenten! Deze expositie is onderdeel van het themajaar ‘van Mondriaan tot Dutch Design’. Benieuwd naar deelnemende ontwerpers? Bekijk hun website! De expositie is van 14 september tot en met 31 december 2017.

  Damast en glas in Tilburg

  Gaat je interesse toch meer uit naar damast en glas, in plaats van zilver of de Stijl? Dan is deze tentoonstelling iets voor jou! Tijdens een bezoek aan het Textielmuseum van Tilburg, ontdek je de glaskunst en textielvorming in Nederland uit de 19e eeuw en uit 1900 uit de jaren dertig. Deze tentoonstelling is al een tijdje geopend en gaat door tot en met zondag 29 oktober 2017. Wil je tickets kopen? Of wil je graag meer weten over de ‘damast en glas’ expositie? Neem snel een kijkje op hun website.

  Geen museum maar een beurs

  Ja ja, 3 tot en met 8 oktober is het zo ver, de VT wonen beurs in de RAI in Amsterdam. Doe hier inspiratie op bij de vele ontwerpen van bij de grote diversiteit aan ontwerpers! De nieuwste trends van 2017 zijn hier tentoongesteld, en voor iedere smaak is er een interieurinrichting! Wacht niet met tickets kopen, dit kan via de website. 

  Deze week welgeteld drie coole musea en een beurs uitgelicht. Er zit vast iets tussen voor iedereen. Natuurlijk kunnen wij, van Holland Design & Gifts, niet alleen gave activiteiten tippen zonder ook de gaafste producten uit te lichten! Loop helemaal de blits met de volgende producten.

  [product ids=”1169,534,998,1635″]