Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De Dutch Design Week 2017 komt steeds dichterbij!

  Holland Design & Gifts - Dutch Design Week 2017

  Holland Design & Gifts, de webshop waar originele Dutch Design producten van vele Dutch Designers worden aangeboden, kan niet wachten op DDW2017! Nog eventjes geduld en dan gaat de Dutch Design Week 2017 alweer van start. Voorbereidingen zijn bij ons al vol aan de gang! Weten jullie al waar je naartoe wilt? Deze week tippen wij twee designers die jullie zeker niet mogen missen op de Dutch Design Week 2017, Stretch!

  Holland Design & Gifts - Dutch Design Week 2017

  Dutch Design Week 2017 – Stretch

  Zoals jullie weten, verkoopt Holland Design & Gifts producten van vele bekende Dutch Designers. Sommige van deze Nederlandse ontwerpers staan ook op de Dutch Design Week 2017, benieuwd wie? … Maarten Baptist en Robert Bronwasser. Beide designers hebben wij kunnen strikken voor een interview om alles te weten te komen over hen als designer, maar ook over alles rondom de Dutch Design Week 2017! Houd onze blog dus in de gaten want binnenkort komen deze top interviews online, speciaal voor Holland Design & Gifts!

  Komt dat ziet bij ‘table-ware’

  Maarten Baptist is een ontwerper die geïnspireerd raakt van de restaurantwereld. Frisse en organische vormen creëren, maken zijn ontwerpen tijdloos. Zijn creaties zijn vaak door een klein detail net niet helemaal perfect, waardoor zijn ontwerpen op een leuke manier anders zijn. Zijn producten zijn vooral bedoeld voor op tafel, zoals glazen, bestek en service, maar hij ontwerpt ook meubels. Benieuwd geworden naar zijn designs? Bezoek zijn website. Maarten heeft een expositie bij Dutch Design Week op de locatie van niemand minder dan Piet Hein Eek, genaamd: ‘table-ware’!

  SMILE op de Dutch Design Week 2017 met Robert Bronwasser

  Robert Bronwasser is een industrieel ontwerper. Hij ontwerpt vooral dagelijkse gebruiksvoorwerpen, zoals wijnrekken en waterkannen. Zijn ontwerpvisie is gebaseerd op vijf principes: een goed design moet Smart, Modest, Iconic, Logical en Enjoyable zijn (SMILE). Robert Bronwasser heeft voor onder andere Heineken en Unilever producten ontworpen. De expositie staat in het Klokgebouw, en heet: SMILE if you get it! Bezoek de website van Robert Bronwasser en raak geïnspireerd door zijn ontwerpen!

  Wil je meer Dutch Design Week? Lees dan snel verder!

  Kortom, koop je tickets voor de Dutch Design Week 2017 en ga zeker langs deze bijzondere exposities! Houd de blog in de gaten zodat je meer te weten komt over de Dutch Designers. Hieronder staan weer een aantal coole producten voor jou op een rijtje!

  [product ids=”1170,1519,1439″]