Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Net de koude en feestelijke decembermaand achter de rug, begint de koude en minder feestelijke januari. Geen pakjesavond, geen Kerst en geen oud en nieuw om naar uit te kijken. Holland Design & Gifts, de webshop voor Dutch Design producten, tipt jou in deze blog de leukste winteractiviteiten om deze maand even feestelijk te maken als vorige maand! Geniet van de winter!

  Holland Design & Gifts - winter in Nederland

  ICE @ Museumplein Amsterdam – fotografie Franklin Heijnen©

  Overal in Nederland zijn er gave activiteiten te doen. Ga een dagje naar Arnhem naar het Nederlands Openlucht museum. Hier beleef je de winter van vroeger. Volg de winterroute bij het museum en kom langs de leukste plekjes, proef de overheerlijke stroop en bekijk de sfeervolle gebouwen van vroeger. Ga daarna gezellig sleeën en schaatsen met je gezelschap en eet in de avond een machtige hutspot met een gehaktbal bij een van de museumrestaurants. Waar wacht je nog op? Het is een heerlijke dagje uit voor jong en oud.

  Winter @ de Amsterdamse grachten

  Is Arnhem toch iets te ver van huis, dan heeft Amsterdam ook veel te bieden aan winteractiviteiten. Alleen de knusse sfeer is al een reden om een bezoekje te brengen aan de gezellige, verlichte hoofdstad. Ga bijvoorbeeld naar het light festival, vaar over de grachten en bewonder het light festival vanaf het water. Lees ook de blog hierover, maar haast je wel een beetje want het light festival duurt tot 21 januari. Toch liever een actievere dag? Ga schaatsen op het museumplein en ervaar de winter op de ijsbaan!

  Musthaves voor de Nederlandse winter!

  Wij, van Holland Design & Gifts, laten jou natuurlijk niet naar buiten gaan zonder DE winter musthaves voor januari. Maak je outfit af met de geweldige Amsterdamse sjaal van Barentsz Urban Fabric. Origineel ben jij zeker wanneer jij met deze sjaal de deur uit gaat. Of steel de show met de fantastische nachtwacht paraplu. Natuurlijk hopen wij dat jij geen paraplu nodig zult hebben maar het is goed om voorbereid te zijn in Nederland! Zie ook het mooie design van de grachten manchetknopen! Misschien wel iets te netjes voor een dagje uit, maar met deze manchetknopen zullen mensen versteld staan van jouw gave look! Weet je wat de look helemaal afmaakt? De handtas van het Rijksmuseum met daarop typische grachtenpanden uit Amsterdam. Genoeg keuze!

  [product ids=”271,1719,1622,1119″]