Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Opening culturele hoofdstad Leeuwarden Fryslan 2018 - Foto © Ruben van Vliet

  Het jaar begint ontzettend goed voor de noordelingen in Nederland. Leeuwarden is uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa, hoe gaaf is dat? Nu wil jij natuurlijk graag weten waarom Leeuwarden. In deze blog vertellen wij, van Holland Design & Gifts, jou waarom jij als Dutch Design liefhebber Leeuwarden moet bezoeken in 2018!

  HR - Programmapresentatie - Foto Ruben van Vliet-1.jpg 725 x 484 Holland Design & Gifts

  Opening culturele hoofdstad Leeuwarden Fryslan 2018 – Foto © Ruben van Vliet

  Durf te dromen, de ambities van Leeuwarden zijn eigenzinnig en grenzeloos. Durf te doen, zij komen op voor de noordelijke manier van leven. Leeuwarden-Fryslân denkt aan hun volgende generatie en bouwt aan een omgeving, die zij kunnen doorgeven. Durf anders te zijn, Leeuwarden-Fryslân blijft wie ze zijn. Durf te dromen, durf te doen en durf anders te zijn; dit zijn de thema’s van Leeuwarden-Fryslân 2018 en vormen het verhaal van de culturele hoofdstad van 2018!

  Leeuwarden; klaar voor de stad… AF!

  Nog even wachten en dan gaat het een-jaar-durende programma van start. Bekijk de website voor het gehele programma. Houd 26 en 27 januari vrij in jouw agenda, want dan is het openingsweekend in Fryslân. Stipt om 12:00 uur op vrijdag 26 januari gaat het evenement van start met het welbekende Friese nummer: ‘Seis oere thús’. Het openingsweekend staat vol met gave activiteiten. Nog niets te doen? Plan een weekend naar deze geweldige stad met jouw familie, vrienden en vriendinnen!

  Dutch Design musthaves voor in de culturele hoofdstad van Nederland!

  Ga de deur niet uit zonder volledig in stijl te zijn met de gaafste, nieuwste, uniekste items van succesvolle Dutch Designers. De spoon hanger is een nieuwe musthaves op de webshop van Holland Design & Gifts. De hanger heeft de vorm van een lepel, een universeel gebruiksvoorwerp over culturen heen. Het is een creatie van Olav Slingerland en Xiaojie Zhu. De hanger is de finishing touch aan jouw zilveren ketting. Ook de sjaal van by Hendrik is een accessoire waar jij helemaal de blits mee kan lopen. Maak jouw outfit af met de unieke sjaal om je nek. Combineer jouw sjaal met het kettinkje van dutch designer Martine Viergever. Zij heeft een speelse en originele ketting ontworpen, gemaakt van de beste kwaliteit zilver. En, tips voor de mannen… Het horloge van Dutch designer Marcel Wanders is een geliefd product in de webshop van Holland Design & Gifts. Benieuwd? Neem snel een kijkje!

  [product ids=”1777,1739,1328,529,666″]