Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  #SALE: tijd om te shoppen!

  Holland Design & Gifts - SALE

  Allereerst namens het hele team van Holland Design & Gifts, willen wij jou een spetterend, uitdagend en een heel gezond 2018 toewensen!  En lezers opgelet, het is nu DE tijd voor MEGA sale! #timetoshop!

  Holland Design & Gifts - SALE

  Sale bij Holland Design & Gifts – photo by Thomas8047©

  In iedere stad is het een groot gekkenhuis: veel producten gaan weg voor een stuntprijs. Naast iedere stad vliegen ook prachtige producten de webwinkels uit. Ook Holland Design & Gifts heeft weer een aantal must-haves in de sale… Benieuwd?

  Eyecatcher in de sale!

  Maak de blits op jouw werk met de MacBook pro 13 inch laptoptas gemaakt van… HOUT. Met deze mega originele en elegante laptopcase zullen veel collega’s van jou versteld staan. Hij heeft een compacte vorm, een leren handvat en een metalen sluiting. De case bieden wij aan op Holland Design & Gifts in noten- en eikenhout. Vind jij hout helemaal niets? Dan hebben wij hem ook in een multiplex variant. Dit fantastische product is afgeprijsd van 249,00 euro naar 179,00 euro! Waar wacht je op?

  Sieraden sale!

  Je kan nooit genoeg sieraden hebben: voor iedere outfit heb je weer geweldige bijpassende sieraden. Kijk de sale voor de oogverblindende sieraden, want nu zijn ze flink afgeprijsd! Kijk de unieke muizentrap armband gemaakt van zilver. Mannen opgelet: 14 februari is het Valentijnsdag, misschien een leuke tip? Nu van 269,00 euro naar 229,00 euro! Daarnaast hebben we ook de grote, originele armband van Dutch Designer Corina Rietveld. Deze rubberen armband is een pronkstuk aan de pols. Rietveld is geïnspireerd door de Jugendstil periode, wat goed terug te zien is in de stijl van de armband. Afgeprijsd van 24,00 euro naar maar liefst 19,00 euro!

  Gezond 2018 in!

  Heb jij goede voornemens voor het nieuwe jaar? Meer sporten? Afvallen? Super gezond eten? Dan is dit Dutch Design item iets voor jou! Kijk de geweldige fruitschaal van hout gemaakt door Dutch Designer Sylvie van de Loo. Deze must-have is nu afgeprijsd van 169,00 euro naar 129,00 euro! Het is een prachtige accessoire voor in jouw woonkamer. Koop de fruitschaal, vul het met het lekkerste fruit en begin 2018 mega gezond! En pssttt…..het zijn de laatste exemplaren, want de productie van deze prachtige fruitschaal is gestopt. Dus sla je slag.

  [product ids=”846,622,108,318″]