Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Pre-sale Black Friday | Jouw Dutch design cadeau in de sale!

  Dutch design - pre-sale

  In de jaren 50 werd het woord black Friday voor het eerst gebruikt in de Amerikaanse stad Philadephia. De politie verwees met dit woord naar de enorme verkeersdrukte in en rondom de stad op de dag na Thanksgiving. Inmiddels is het woord wereldwijd gegroeid naar een fenomeen rond de kerstdagen. Ook bij Holland Design & Gifts wordt dit fenomeen elk jaar weer groots uitgepakt. Want aankomende maandag is het al zover, dan gooien wij de tofste Dutch Design producten in de pre-sale ! In deze blog alvast een warmmakertje voor de aankomende Black Friday pre-sale deze maandag!

  Holland Design and Gifts Black Friday

  De recyclede slipper voor een opgeruimd huis in de pre-sale

  Met weggegooide en aangespoelde slippers uit Senegal valt veel meer mee te doen dan op een afvalberg te gooien. De FlipFlop serie van Diederik Schneemann wist daar ook zeker raadt mee. Met een kleurrijke reeks krukken en manden die Diederik ontwierp voor Pols Potten wordt de lokale economie in Senegal gestimuleerd en krijgt afval een nieuw leven. Met deze lijn heeft Pols Potten duidelijk gekozen voor een benadering waarin duurzaamheid en innovatie centraal staan. Het functionele én decoratieve karakter van manden maakt hen daarom tot de ideale toevoeging in huis. Zo ook de Flipflop mand Large van Pols Potten, die zelfs in de pre-sale is. Deze is ideaal voor het opbergen van losliggende objecten. Én voegt niet alleen sfeer en stijl toe aan je inrichting, maar vooral een goed duurzaam verhaal. 

  De bankhanger iPad hoes

  Ontwerpster Klaartje de Hartog maakt praktische accessoires van leer, waar zij een grappig designelement aan toevoegt. Aan de binnenkant van deze Couch Potato iPad hoes is een afbeelding van een knusse kamer geprint.  Deze iPad hoes heet niet voor niets Couch Potato. De iPad wordt nu eenmaal vaak op de bank gebruikt en blijft dan ook vaak op de bank liggen. Maar met de stevige leren hoes Couch Potato (letterlijk vertaald ‘bank hanger’) van Keecie voorkom je krassen en beschadigingen.

  Dé winnaar van de Rotterdamse designprijs 2006

  Na 16 jaar blijft dit product, de Glow S, een tijdloze topper op gebied van lamp design. Het is zowel geschikt voor moderne als klassieke interieurs. Door een ingenieuze boogconstructie van RVS veren staal en gespannen bilaterale super stretch stof ontstaat een sterk en zeer grafisch en open beeld. De visie van Marc de Groot Design, ontwerper van deze design verlichting, is het creëren van verstilling en eenvoud zonder verlies van functionele eigenschappen. Met deze creatie beeld hij deze visie perfect uit. 

  De Rocking blikvanger op jouw nachtkastje

  De stoere Rocking tafellamp heeft door de metalen ronde kap en de forse ijzeren voet een rauwe, industriële uitstraling. Door de diepe ribbels onder de voet kun je de lichtval gemakkelijk aan jouw wensen aanpassen. Gebruik je hem als leeslamp? Dan richt je de directe verlichting op je boek of tijdschrift, zodat je prettig leest. Voor sfeerverlichting wend je de lamp en het directe licht juist gemakkelijk af. 

  De coole kapstok

  En of deze kapstok cool is, met de Flake wandkapstok van Cascando haal je een stoer en winters detail in huis! Deze kapstok heeft namelijk de vorm van een ijskristal. Hoewel de degelijke uitvoering in staal anders zou vermoeden, is de Flake kapstok bedoeld voor 4 jassen. De herkenbare en eigentijdse ijskristallen zijn afgewerkt met een matwitte textuurlak. Tip: door meerdere Cascando Flake kapstokken naast elkaar te hangen, creëer je een sfeervolle wanddecoratie!