Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Dutch Design Sale 2020

    Dutch design - dutch design sale

    Allereerst willen wij, namens het hele team van Holland Design and gifts jullie fijne feestdagen wensen en een geweldige jaarwisseling! Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent bij Holland Design and Gifts, Dutch Design Sale 2020! Aangezien de winkels gesloten zijn is het online een gekkenhuis, ook bij Holland Design and Gifts hebben we weer een aantal must-haves in Dutch Design Sale 2020… Benieuwd?

    De Dutch Design Sale van 2020
    Voor ieder outfit een bijpassend sieraad

    De meeste kunnen er niet genoeg van krijgen, sieraden voor ieder passend outfit die je hebt. Momenteel zijn ze oogverblindend afgeprijsd. Neem bijvoorbeeld de Martine Viergever Mini Gummi, een ketting die een mini elastiekje als hanger heeft. Het elastiekje is echter niet van rubber, maar van 925 Sterling zilver. Zo haalt Martine Viergever de verborgen schoonheid van dingen uit het dagelijkse leven naar boven. Van €87,50 voor €55,-! Of neem je een 925 Sterling zilveren ventilatie sleutel in mini formaat? Dit sieraad heeft een stoere en natuurlijke uitstraling, wat goed combineert met diverse outfits, in de Dutch design sale van €112,50 naar €75,-.

    Het houten stickie

    Op zoek naar een unieke USB Stick? Neem dan een kijkje naar deze OOOMS Houten USB 8GB, Vanwege hun materiaal, echt hout, vallen deze USB Sticks extra op in hun natuurlijke omgeving van kantoorruimtes en computers. Hierdoor heb je toch nog een extra stukje natuurlijk in deze wereld van plastic en metaal. De USB sticks zijn van ECO vriendelijk materiaal gemaakt, en hoef je je ook niet druk te maken dat je een slecht product koopt. Nergens goedkoper! In de Dutch design sale van €29,50 naar €19,50. 

    De moderne boekenplank

    Een boekenplank waar je tijdschriften, boeken en draadloos een Ipad op kan opladen? Dankzij de technologie van ZENS Wireless is dit tegenwoordig mogelijk. Designer Dick van Hoff maakte in klassieke vormen de combinatie van wit aluminium en geolied walnotenhout. Een fraai en heel actueel cadeau, ook voor jezelf. Nu bijna 50% afgeprijsd!! In de Dutch design Sale van €345,- naar €179,-. 

    De houterige Ipad of Macbook

    Een stijlvollere hoes voor je iPad of Macbook ga je niet vinden. De Woodcase van Studio Jasper heeft een elegante uitstraling door de compacte vorm, het leren handvat en de metalen sluiting. Want een kostbaar stukje Apple mag in een kostbaar stukje vakmanschap, voor maar een fractie van de originele prijs. Want een Macbook Pro Woodcase is afgeprijsd van €249,- naar €149,- en de iPad Woodcase van €169,- naar €99,-. 

    De slipper mand

    Deze kleurrijke Flipflop mand Large van Pols Potten is gemaakt van gerecyclede slippers. De design manden uit de duurzame Flipflop serie van ontwerper Diederik Scheemann hebben een vrolijk kleurendessin, verkrijgbaar in zwarte tinten (blacks),roodtinten (reds) en groene tinten (greens). Ze zijn geïnspireerd op de talloze aangespoelde slippers aan de Oost-Afrikaanse kust, welke nu worden gerecycled tot deze unieke manden. In de Dutch design sale van €62,50 naar €49,-!