Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Dutch design deuren veroveren Amerika

  Dutch design deuren trend in Amerikaanse architectuur

  Dutch design deuren, ook wel bekend als staldeuren, zijn er al eeuwen. Een horizontale scheiding in het midden van de deur, zorgt ervoor dat de onderste helft gesloten blijft, terwijl de bovenste helft open staat.

  Dutch design deuren breken door in Amerika

  Praktisch én mooi: Dutch design deuren

  Deze deuren zijn een praktische manier om kinderen in het huis en dieren buiten te houden, terwijl het huis lekker doorwaait met gezonde frisse buitenlucht. Hoewel deze Dutch Design deuren in de eerste plaats worden geassocieerd met huizen in de traditionele boerderij stijl, maken deze unieke en zeer praktisch deuren hun opmars in de moderne architectuur. Deze staldeuren, die in Amerika bekend zijn als Dutch (design) doors, zijn bezig met een doorbraak in de Amerikaanse architectuur.

  Typisch Dutch design

  De Dutch design deur is een van de typische voorbeelden van Nederlands Design: Een decoratieve en praktische oplossing voor een dagelijkse uitdaging. Typisch Dutch design vind je niet alleen in de architectuur, maar ook in de kunst en het productdesign.

  Andere voorbeelden zoals de Dutch Design deuren

  Enkele andere voorbeelden van praktische Nederlandse vormgeving zoals deze Dutch design deuren zijn de Boomerang wok, de Dishdrainer, de knoflook crusher en de Aireado Fruitbowl.

  Met de Boomerang Wok, kan iedereen een wok chef-kok te worden! De Boomerang Wok heeft een unieke, gepatenteerde, holle rand. Zo kunt u gemakkelijk ingrediënten wokken met een simpele beweging van de spatel. Het resultaat; de ingrediënten blijven altijd in de pan.

  Het Geo afdruiprek is een prachtig ontworpen mat, die het water subtiel afvoert via de kleine hoogteverschillen in het ‘geo’ design. Dankzij dit afdruiprek, is het niet langer noodzakelijk om een ​​groot afdruiprek te gebruiken, die moeilijk op te bergen is. Het afdruiprek Geo is vlak en neemt bijna geen ruimte in. Daarom is opbergen ervan eenvoudig.

  De Garlic Crusher is geen knoflookpers. Het is een innovatie en een vereenvoudiging van de traditionele knoflookpers. Het grote voordeel van deze Garlic Crusher is het gebruiksgemak. Je hoeft niet langer de kracht in je handen te gebruiken, maar je drukt en rolt de knoflook. Het effect is hetzelfde als de knoflookpers, alleen veel praktischer in het gebruik en vooral het schoonmaken ervan.Kijk maar eens op youtube!

  Het gebreide hygiënische weefsel in deze prachtige strakke Aireado fruitschaal zorgt er niet alleen voor dat het fruit kan luchten. Het geeft deze strak ontworpen fruitschaal ook een verrassende verschijning door de combinatie met bolvormige metalen buitenkant van de fruitschaal. Bovendien kun je dit polyester interieur uit de kom nemen en schoonmaken met een zachte borstel en wasmiddel.

  Praktisch Dutch design

  [product ids=”1314,1308,1078,1079″]