Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Fenna verklapt “Fenna Oosterhoff Dutch Design Week 2016”

  Fenna Oosterhoff Dutch Design Week 2016

  Fenna Oosterhoff presenteert haar nieuwe collectie tijdens de komende Dutch Design week. Ook aan Fenna vroegen we wat we van haar konden verwachten. Fenna verklapte ons het volgende over Fenna Oosterhoff Dutch Design Week 2016.

  Dutch Design Week 2016

  staat dit jaar in het teken van The Making Of. Hoe komt dit thema bij jou naar voren?Ik werk ambachtelijk en de afwerkingen die ik voor mijn producten kies vertellen veel over hoe ik werk.Ik zal tijdens de DDW niet het maakproces tonen, maar meer vertellen over mijn werk. Ik ben er elke dag en ik praat daar wel over de totstandkoming van producten.
Mensen kunnen me natuurlijk vragen stellen, dus dat is hartstikke leuk.

  > Je staat dit jaar bij Piet Hein Eek op DDW. Waarom heb je voor deze locatie gekozen?

  Ik heb verschillende locaties in Eindhoven bekeken en toen vond ik de galerie bij Piet Hein Eek toch wel het gaafst. Toen dacht ik ‘ik ga daar staan’. Er is meer dan genoeg ruimte om een mooie presentatie neer te zetten. Vorige keer dat ik met een eigen expositie op de DDW stond was in 2013, toen stond ik in het TAC gebouw. Ik vond het weer tijd voor een presentatie waar ik allemaal nieuw werk kan laten zien en dit vond ik daar een mooie plek voor.

  > Op de DDW laat je nieuw werk zien. Kun je ons hier al iets over verklappen?
  Ja, dat kan zeker. Ik heb een nieuwe collectie porseleinen wandproducten gemaakt en een nieuwe serie hanglampen, ook van porselein. Voor de wandproductie is ook heb ik een ophangsysteem ontworpen waardoor ze makkelijk op te hangen en van de wand te halen zijn.

  > Wat betekent het staan op de DDW voor jou?
  Het is voor mij de plek om te laten zien wat je gemaakt hebt, om nieuw werk te presenteren en jezelf weer op de kaart te zetten. Daarnaast ontmoet je veel interessante mensen.

  > Heb jij een tip waar de bezoeker dit jaar echt moet gaan kijken op de Dutch Design week?
  Natuurlijk bij Piet Hein Eek haha!

  Bekijk hier het programma van de Dutch Design Week 2016

  Bestaande producten van Fenna Oosterhoff

  [product ids=”1101,1100,1096,1097″]