Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Wereldpremière Circusvoorstelling J.Bosch in Nederland

  Wereldpremière circus Tuin der Lusten

  Van 21 tot en met 30 oktober 2016 vindt de wereldpremière van het circus Tuin der Lusten plaats tijdens het Festival Circolo op Landgoed Velder in Liempde.

  Wereldpremière van het circus Tuin der Lusten

  Met een lach en een traan, in de stijl van Jheronimus Bosch, vertoont het Franse circusgezelschap een serie acts: De creatie van de wereld, van Adam en Eva, de denkbeeldige hemel, het eten van de vrucht van kennis en de onvermijdelijke neerwaartse spiraal waarin de mens bezwijkt voor verleidingen op weg naar zijn ondergang, de hel. En tenslotte wint de Tuin der Lusten haar rechten terug.

  Vermakelijk spektakel

  Het programma van deze wereldpremière van het circus Tuin der Lusten is een mix van circus, dans, live muziek en theater. Het vindt plaats in een bijzondere gezellige tent.

  >Tip: Mooie afsluiter van Dutch Design Week 2016
  Het programma van deze wereldpremière van het circus Tuin der Lusten valt in dezelfde periode als de Dutch Design Week 2016. Een unieke kans om een inspirerende dag af te sluiten met een bijzonder spektakel. Allebei in Noord-Brabant. Liempde ligt ongeveer 25 minuten ten noorden van Eindhoven.

  Wereldpremière circus Tuin der Lusten

  In Jheronimus Bosch stijl

  [product ids=”1174,1176,1438,1439]