Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Ontwerp geheimen: Robert Bronwasser presenteert ‘Materials 2018’

  Ontwerp Gispen Contour schaal Robert Bronwasser, Holland Design & Gifts. Fotografie: Robert Bronwasser ©

  Materialen zijn de bouwstenen van alles wat wij om ons heen zien. En daarom draait tijdens het evenement ‘Materials 2018’ alles om materiaaleigenschappen. Puur om even te benadrukken hoe bijzonder materialen zijn en welke uitdaging het keuze, creatie-, design- en productieproces met zich mee brengt bij het bedenken van een ontwerp. In deze blog lees je meer over dit bijzondere evenement. Ook lees je wat ontwerper Robert Bronwasser hier komt doen! Heb jij al plannen op 30 en 31 mei?

  Ontwerp Gispen Contour schaal Robert Bronwasser, Holland Design & Gifts. Fotografie: Robert Bronwasser ©

  Ontwerp Gispen Contour schaal Robert Bronwasser, Holland Design & Gifts. Fotografie: Robert Bronwasser ©

  Één ding is zeker: in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven zal jij je zeker niet vervelen op 30 en 31 mei. Met industrieel ontwerper Robert Bronwasser belooft het een spectaculaire bijeenkomst te worden. Al ruim 25 jaar heeft deze ontwerper ervaring in het ontwerpen van producten voor zowel multinationals als het mkb. Robert Bronwasser vertelt in deze dagen over hoe bedrijven zich kunnen onderscheiden door design te zien als onderdeel van de strategie. Ontdek ook hoe een ontwerp succesvol neergezet wordt. Een inspirerende bijeenkomst die je als Dutch design liefhebber zeker niet wil missen!

  Meer over Robert Bronwasser

  Zoals Robert Bronwasser in een eerder interview met Holland Design & Gifts vertelde, heeft hij een creatief levensmotto: ‘Enjoy everyday design’. En zo is het maar net!
  Nóg meer plezier beleef je met deze schalen van Royal Goedewaagen. Het kleur- en structuur gebruik dat Robert Bronwasser heeft gebruikt voor dit ontwerp, maakt het een uniek design. Van schalen tot kapstokken, deze Nederlandse ontwerper weet overal Dutch Design van te toveren. Ken jij de Flake kapstok al? De Flake kapstok is een verfrissend detail voor in huis, een ander origineel ontwerp van Robert Bronwasser!

  Of maak kennis met de Stack bijzettafel: een multifunctioneel ontwerp, gemaakt van extra licht kunststof. Mocht je in de woonkamer al genoeg design hebben staan, dan heeft de ontwerper ook nog Dutch design in petto voor een mooi plekje in de keuken. We hebben het natuurlijk over de Gispen contour schaal!
  [product ids=”1248,558,814,331″]

  In elk ontwerp zit iets unieks…

  Wij zijn dol op allerlei verschillende materialen: porselein, keramiek of aardewerk… En van al die bijzondere materialen maken onze Dutch designers prachtige ontwerpen. Wil jij met een echte blikvanger verschijnen bij Koningshof in Veldhoven? Kijk dan eens naar deze unieke Escher Square Limit sjaal van de toonaangevende ontwerper M.C. Escher. In sjaals heeft Holland Design & Gifts genoeg opties, want ook de Rijksmuseum High Society sjaal is een echte toegevoegde waarde aan je Dutch design collectie!

  Om op te vallen met een hip accessoire, is de broche Moiré van David Derksen Design een gouden tip. Het ontwerp is gemaakt van geperforeerde plaatjes messing en zwart gecoat metaal. Deze broche wordt nóg specialer wanneer je deze combineert met de ketting van David Derksen. Laat ‘Materials 2018’ maar komen!
  [product ids=”1733,1847,1175,1169″]