Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Vincent van Gogh de tentoonstelling #LovingVincent

  Loving Vincent - fotografie holland.com - blog door Holland Design & Gifts

  Holland Design & Gifts, de webshop met de meeste hot designs van Dutch Designers, komt deze week met weer een geweldig uitje. Je kent het vast en zeker, want eerder hebben wij hier een blog over geschreven; Loving Vincent. Loving Vincent is niet alleen een volledig geschilderde animatiefilm, maar is nu ook een tentoonstelling in het Noordbrabants Museum. Natuurlijk over de legendarische kunstenaar: Vincent van Gogh.

  Holland Design & Gifts - Vincent van Gogh

  Loving Vincent – fotografie holland.com

  Pak je agenda erbij en plan samen met je beste vriend of vriendin een dagje uit naar het Noordbrabants Museum in ’s Hertogenbosch. 12 juni ging de bijzondere film Loving Vincent in première. Het is de eerste geschilderde animatiefilm, gebaseerd op 120 schilderijen van Vincent van Gogh. Jaren hebben kunstenaars erover gedaan om de schilderijen leven te geven. In de tentoonstelling in Den Bosch geven ze een uniek kijkje achter de schermen van deze bijzondere film. De tentoonstelling is te bewonderen tot en met 28 januari, dus weer er snel bij!

  Vincent van Gogh: wist je dat…?

  … voor de animatiefilm Loving Vincent welgeteld 125 kunstenaars hebben meegewerkt om de schilderijen tot leven te brengen?! In totaal zijn er 65.000 schilderijen gemaakt om een film te maken van 95 minuten. Nog een weetje: het is de allereerste volledig olie geschilderde animatiefilm ter wereld! Voor de film zijn echte creaties van Vincent van Gogh gebruikt.

  Shop, shop en shop!

  Ben jij helemaal INTO Vincent van Gogh? Of ben je helemaal enthousiast geraakt van Van Gogh na het kijken van deze prachtige film? Dan is de wanddecoratie van IXXI echt iets voor jou! De bekende zonnebloem is verkrijgbaar in wanddecoratie, cool in iedere kamer van jouw huis! Heb je een dagje Den Bosch gepland? Ga de deur uit met de Vincent van Gogh sjaal, een chique touch aan jouw outfit. Maak je outfit helemaal af met de van Gogh horloge, een ware musthave voor Vincent van Gogh fans! Je kan maar niet genoeg hebben van de kunstenaar. Holland Design & Gifts heeft een breed assortiment aan hot items van van Gogh; tassen, portomonees, verschillende sjaals, accessoires, fietsbellen, boekjes en noem maar op! Check de site voor ons van Gogh assortiment.

  [product ids=”1795,508,1378,1486″]