Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De Stijl tot nu in Nederland! #dr888 #Leeuwarden

  Holland Design & Gifts - Beyond Dada en De Stijl in Nederland Fotografie: 6 decades book ©

  2017 stond in het teken van 100 jaar de Stijl. Vele tentoonstellingen waren te bewonderen in heel Nederland. Holland Design & Gifts heeft veel getipt over de leukste uitjes rondom de Stijl (Zie bijvoorbeeld dit of dit) en daarom zal je nu vast denken dat het afgelopen is… Dit is echter niet het geval! Ren naar je agenda en plan het volgende geweldige uitje: Beyond Dada en De Stijl Part 1.

  Holland Design & Gifts - Beyond Dada en De Stijl in Nederland Fotografie: 6 decades book ©

  De Stijl. Fotografie: 6 decades book ©

  Museum dr888 heeft veel gave tentoonstellingen in het programma, waaronder anderen beyond Dada en De Stijl Part 1. Het museum presenteert in totaal vier interessante tentoonstellingen over Dada en De Stijl. Het gaat over de verbondenheid met Drachten en de voortdurende invloed van De Stijl op kunstenaars en op hun creaties tot op de dag van vandaag in Nederland. Het museum Dr888 organiseert buiten de deur ook allerlei activiteiten en evenementen omtrent Dada en De Stijl.

  Beyond Dada en De Stijl part 1

  Roep je vrienden en vriendinnen op en spreek af wanneer je naar de inspirerende tentoonstelling gaat! Het is te bewonderen vanaf 27 januari tot 8 april 2018. Let op! Het museum is gesloten op maandag, dus voorkom dat je voor een gesloten deur staat ;). Veel plezier gewenst!

  Lees er op los over Nederland!

  Ooit wel eens gekeken op Holland Design & Gifts naar de prachtige boeken die wij aanbieden in onze webwinkel? Neem bijvoorbeeld de bosatlas van het cultureel erfgoed van Nederland. Hierin is alles te vinden over de rijke Nederlandse cultuur. Of zie “Think Dutch“: een leuk boek over alles wat typisch Nederlands is. Het boek “the Dutch and their bikes” is ook een prachtig boek met veel beeld over de fietsen in Nederland. Ben jij een (Nederlandse) fiets liefhebber, dan is dit zeker iets voor jou. Is dat het enige? Nee natuurlijk niet, neem snel een kijkje binnen onze ruime Dutch Design boeken collectie!

  [product ids=”1067,1060,1057,1824″]