Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Typisch Holland: wat is dat?

  Typisch Holland: delfts blauw, Holland Design and Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  De heerlijke kazen, de kleurrijke tulpen en het Delfts blauwe servies zijn allemaal iconische zaken die ons ‘kikkerlandje’, beter bekend als Holland, typeren. Maar Nederland is veel meer dan dat. Wist je dat er wel 1170 windmolens zijn? En dat onze hoofdstad Amsterdam de vijfde drukste bestemming is in Europa, met zo’n 4,2 miljoen internationale bezoekers per jaar?! In deze blog verklapt Holland Design & Gifts hoe Nederland er van bovenaf uitziet, met dank aan fantastische beelden van Anydoko.

  Typisch Holland: delfts blauw, Holland Design and Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  Typisch Holland: delfts blauw, Holland Design and Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  De Amsterdamse grachten, het grote aantal fietsers, de gele klompen… En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar heb jij Holland eigenlijk ooit van boven af gezien? Om dit te ervaren, heeft I am expat exclusieve beelden gefilmd van Nederland van boven af. Zo zijn onder meer Delft, Maastricht en Utrecht op bijzondere wijze gefilmd. Benieuwd? Klik dan snel hier voor de mooie beelden van Anydoko!

  Voor iedere Nederlander wat wils!

  Voor wie weg is van Nederland, heeft Holland Design & Gifts de juiste items! Voor alle actuele en essentiële informatie die je nodig hebt in Nederland, is de Holland Handbook de ideale gids. Ben jij geïnspireerd geraakt door de video van I am expat? Schaf dan de Holland schaal aan van Royal Goedewaagen. Deze keramieken design schaal is ontworpen door Sander Alblas en is de perfecte fruitschaal maar ook een fraai design object. Of maak een statement door je bezoek een koekje aan te bieden met de delfts blauwe koektrommel van Pols Potten. Liever een cadeau voor de kleintjes? De Vincent van Gogh puzzel zorgt voor urenlang speelplezier en tegelijkertijd ontdek je met deze puzzel de meesterwerken van Vincent van Gogh!

  [product ids=”1824,1772,1278,518”]

  Draag Holland altijd met je mee

  We noemden het al even, maar de Nederlandse fietscultuur is natuurlijk ook typisch Nederlands. Shirley Agudo is hierdoor gefascineerd geraakt en schrijft hierover in haar boek ‘The Dutch and their Bikes’. Een origineel cadeau om aan iemand te geven, of om voor jezelf te kopen. Zit jij toch liever op de fiets dan dat je een boek leest op de bank? Dan is de Oer Hollandse van Gogh fietsbel iets voor jou. Met deze opvallende fietsbel raak je je fiets nooit meer kwijt! Daarnaast heeft IXXI Design een grote plattegrond van Amsterdam ontworpen, die makkelijk in elkaar gezet kan worden.  IXXI heeft een flexibel wandsysteem bedacht, hierover lees je hier meer. Maar ook de sjaal van Barentsz Urban Fabric met de plattegronden van Holland is een uniek item. En voor de lente is de sjaal natuurlijk ideaal als omslagdoek! Meer weten over de achtergrond van het merk Barentz Urban Fabrik? Klik dan hier!

  [product ids=”1067,1431,1536,1793″]