Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  In de top 3 van culturele hoofdstad 2018: Leeuwarden!

  Culturele hoofdstad 2018 Leeuwarden - Friesland, Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  Heeft de blog van Holland Design & Gifts over het Oeral festival jou nieuwsgierig gemaakt naar het mooie Friesland? Friesland heeft nog veel meer te bieden! Deze Nederlandse provincie is namelijk verkozen tot nummer drie van de top tien ‘best in Europe’ bestemmingen. Met dank aan het uitgestrekte landschap, het Friese Waddengebied en natuurlijk de stad Leeuwarden als culturele hoofdstad 2018! Daar mogen de Friese provincie én Nederland erg trots op zijn! In deze blog lees je waarom je deze zomer op citytrip naar Friesland zou moeten gaan.

  Culturele hoofdstad 2018 Leeuwarden - Friesland, Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  Culturele hoofdstad 2018 Leeuwarden – Friesland, Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  Nog nooit is een Nederlandse bestemming zo hoog geëindigd op de wereldberoemde lijst. Maar heel gek is het niet. Eén van de indrukwekkendste zomerevenementen vindt namelijk plaats in Leeuwarden. Tussen 7 en 18 juli kun je genieten van de bijzondere theater-, dans en muziekvoorstelling tijdens zonsondergang. De voorstelling, ‘Conference of the birds’, is een echte aanrader voor een zomers uitstapje. Lees hier meer over het grootste concert van Nederland!
  Niet voor niets dat Friesland in de top valt van culturele hoofdstad 2018. Dit filmpje zal je laten verbazen over Leeuwarden en Friesland. En mocht je nog niks te doen hebben deze zomer, na het zien van dit filmpje weet jij waar je volgende citytrip heen gaat!

  In de top van de ‘culturele hoofdstad 2018’: Leeuwarden-Friesland

  Tijdens de zomeravonden in Leeuwarden is er genoeg te beleven dus. Kort na zonsondergang word je in een prachtige groene, waterrijke entourage meegenomen in een muzikaal verhaal over een groep vogels die op zoek gaat naar een leider.
  Ben jij weg van vogels en van Dutch design? Dan is het concert in Friesland helemaal voor jou weggelegd! Maar mocht je het dichter bij huis willen zoeken, dan heeft Holland Design & Gifts fantastische items om het huis en de tuin een beetje op te fleuren.

  Een eigen vogelparadijs

  De originele tuindecoratie van Metalbird tovert jouw tuin om in een echt vogelparadijs. Of ga voor dit opvallende vogelhuisje van Marcel Wanders. Hier zullen de vogels zeker wel op af komen!
  Niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen hebben wij het mooiste Dutch design assortiment. Dit porseleinen servies bijvoorbeeld. De serie Freedom Birds van ontwerpster Ester Hörchner is dé gouden tip voor een origineel cadeau!

  Dutch design neem je overal mee naar toe…

  Ben jij al helemaal overgehaald om deze zomer Friesland een bezoekje te brengen? Vergeet dan niet in stijl te gaan. Met deze Cat Chase portemonnee van Keecie sla jij de plank sowieso niet mis! Altijd een stukje Dutch design bij de hand…
  [product ids=”1457,869,708,379″]