Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Holland Design & Gifts - must-do's omtrent schilder Vincent van Gogh

  Ja, de wintertijd is weer ingegaan… Afgelopen weekend konden we genieten van een uurtje extra slaap. Allemaal moeten we er weer aan wennen dat het vroeg donker wordt en dat het lang donker blijft in de ochtend. Wij van Holland Design & Gifts vinden dit ook wel zijn charme en sfeer hebben. Juist door de kou en de korter wordende dagen zijn er genoeg leuke activiteiten te doen! Pak snel je agenda erbij want Holland Design & Gifts komt deze week weer met mega veel tips die allemaal in het teken staan van de legendarische schilder Vincent van Gogh!

  Holland Design & Gifts - de film Loving Vincent

  Loving Vincent

  In de winter ga je natuurlijk niet zo snel buitenactiviteiten plannen, vooral in Nederland is het weer niet altijd zo voorspelbaar. Deze week tippen wij onder andere een inspirerende en bijzondere film, perfect voor tijdens deze koude winterdagen. Neem je man, vrouw, vrienden en vriendinnen mee en bewonder de film over Vincent van Gogh: Loving Vincent.

  Loving Vincent; een bijzondere verfilming van schilder Vincent van Gogh

  Loving Vincent is een geanimeerde speelfilm. Het verhaal van de laatste jaren van kunstenaar Vincent van Gogh wordt verteld. De makers van de film zijn meer dan vijf jaar bezig geweest om meer dan 120 schilderijen van Nederlands meester schilder Vincent van Gogh tot leven te brengen en aan te passen voor de film. Het is dus ’s werelds eerste (!) geschilderde speelfilm, hoe gaaf is dat?! De film over Vincent van Gogh is al vanaf 26 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen, waar wacht je nog op?

  Vincent van Gogh must-do’s!

  Niet alleen is de film Loving Vincent een zekere aanrader om te zien, maar er zijn veel meer activiteiten in Nederland gerelateerd aan deze bekende schilder. Hier volgen een aantal tips om je compleet te wanen in het leven van de kunstenaar. In het Noord-Brabants Museum kun je naast vele andere Brabantse kunstenaars ook werken van Van Gogh bewonderen uit zijn Brabantse periode.

  Of je kan natuurlijk naar het Van Gogh Museum gaan waar ook meesterwerken staan tentoongesteld van de wereldberoemde kunstenaar. Het Kröller-Müller Museum heeft, naast veel prachtige beeldende kunst, ook een enorme collectie van Vincent van Gogh. In de Van Gogh Village in het dorpje Nuenen beleef je hoe Vincent van Gogh leefde, werkte en wat hem inspireerde tijdens zijn eerste jaren als schilder. Vanuit hier zijn ook van Gogh fietsroutes mogelijk – ook super leuk voor kinderen!  In Tilburg staat Vincents tekenlokaal, waar je kan zien hoe Vincent van Gogh als dertienjarig jongetje zijn eerste tekenlessen kreeg. Duik terug de geschiedenis in!

  Al het bovenstaande toch geen leuk idee voor jou? Dan is misschien het Vincent van Gogh huis iets voor jou! Hier is een unieke tentoonstelling van de kunstenaar te bezichtigen op de plek waar hij geboren is. Of neem een kijkje in Etten-Leur in Brabant. Hier staat de Van Gogh kerk en leer je meer over de beginperiode van Vincent van Gogh als kunstenaar.

  Winter must-haves

  Zoals wij al zeiden, donkere dagen, koud en de winter kan ook zijn charmes hebben. Holland Design & Gifts heeft een mega assortiment aan gave producten om jouw woonkamer op te pimpen voor de winterdagen. Creëer een sfeervol kampvuur bij jou in de tuin en kom tot rust met je familie en vrienden. Drink samen een heerlijk glas wijn en bewaar je wijn in de wijnkoeler van Kywie, gemaakt van schapenvacht. Bekijk hieronder de gave winterproducten en neem een kijkje op de webwinkel Holland Design & Gifts.

  [product ids=”204,1515,205,421″]