Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Last minute kerstcadeau kopen?

  Whisky snippers | Het persoonlijke cadeau voor jouw relaties

  Veel mensen vinden het lastig om elk jaar weer te bedenken wat ze iemand cadeau geven voor Kerst. Dat is zonde want cadeautjes geven is juist een van de leukste dingen die er zijn. Mensen voelen zich gewaardeerd en gezien en daarnaast is het ook voor de gever ontzettend leuk om te doen. Om het iedereen een stuk makkelijker te maken zetten we de leukste en origineelste Dutch Design kerstcadeautjes op een rijtje in de last minute kerstcadeau blog!

  Whisky snippers | Het persoonlijke cadeau voor jouw relaties
  Whisky snippers
  Voor de pimpelaar

  Net een uitstekende zakelijke deal gesloten? Dat moet gevierd worden! Snippers is het beste cadeau voor elke whisky-, rum- en ginliefhebber. In de Snippers fles (35 cl) vind je houtsnippers van gebruikte Schotse whisky-, gin of rum vaten. Wanneer je er bijvoorbeeld jenever of wodka aan toevoegt geven deze houtsnippers geven langzaam hun smaak en kleur af. Het is net alsof je je drank veroudert in een houten vat. Na een paar maanden is jouw whisky, gin of rum klaar en kun je zelf het grote verschil proeven!

  Top cadeau dus voor een last minute kerstcadeau. 

  Chique mosselen

  Met deze chique schelpen van zilvertin pluk je gekookte mosselen zo uit hun behuizing. En de frieten laten zich er ook goed mee pakken. De zilverkleurige mossel heeft een ingebouwd veertje zodat deze weer open veert om de volgende mossel uit z’n schelp te vissen. Het Zeeuwse mosselbestek is gegoten in zilvertin. Het Zeeuws mosselbestek is ontwikkeld vanuit de liefde voor de mosselcultuur in Zeeland, maar niet om alleen in Zeeland te blijven. Het mosselbestek is niet geschikt voor de vaatwasser, na gebruik afspoelen met warm water. Een sieraad op tafel en ideaal cadeau voor een last minute kerstcadeau

  Lasergesneden bloemen

  Deze decoratieve bloemen zijn gemaakt van cortenstaal dat buiten al snel een prachtige oranje bruine roestkleur krijgt, maar niet doorroest. Je hebt keuze uit 4 verschillende bloemen om je tuin of plantenbak in en buiten de bloeiperiode een mooi accent te geven. Een ontwerp van Margriet Foolen van Studio Divers. Margriet Foolen (1982) startte Studio Divers direct na haar afstuderen aan de Design Academy Eindhoven (2006). Studio Divers ontwerpt, inspireert en innoveert. Met fascinatie voor functionaliteit, materiaal en productiemethoden ontwerpt oprichtster Margriet Foolen slimme en functionele producten. Voor de eigen collectie en voor merken als Droog Design, Serax, PT, Zuiver en Zuperzozial. Margriet deelt graag haar ervaringen in lezingen, trainingen en inspiratieworkshops en met ontwerpstudenten.

  De Magnum voor vogels

  ‘IJsje op een stokje’ gemaakt met verschillende soorten zaden waar heel veel tuinvogels dol op zijn. Pure verwennerij voor vogels dus! Desserts for Birds is verkrijgbaar in de smaken Classic Black, Double Delicious en Crunchy Crunchy. Elke ‘ijssmaak’ bestaat uit een melange van diverse soorten zaden en trekt weer andere soorten vogels aan. Hang Desserts for Birds aan je balkonrand, in de boom of aan de muur en geniet nog meer van de natuur om je heen. Ontdek jij een nieuwe vogel in je tuin die je daarvoor nooit hebt gezien?

  Follow my blog with Bloglovin