Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Dutch design kerstpakket op ludieke wijze!

  dutch-design-kerstpakket-ugl

  Ondanks dat bedrijven hun kerstpakketten zeer persoonlijk willen maken, is dit vaak toch lastiger dan gedacht. Het is van belang om het bedrijfsimago natuurlijk mee te nemen in de cadeau keuze die je maakt voor het personeel. Wij, Holland Design & Gifts, helpen je een handje en zetten in deze blog een aantal creatieve kerstpakketen in elkaar!

  Het ludieke kerstpakket voor jouw medewerkers

  Het modieus verantwoord kerstboom kerstpakket 

  Wie wil dat nou niet? Jaarlijks worden er zo’n 2,7 miljoen kerstbomen verkocht in Nederland. Een groot deel hiervan wordt na amper drie weken trouwe dienst weggegooid. De PaperTree is gemaakt van gerecycled karton en herbruikbaar. Duurzaam dus, een statement die elk bedrijft wil maken toch? Een paar Delfst Blauw Kerststerren erin, Delfst Blauw kerstballen en een kerstboom Vogeltje en je hebt een Dutch Design modieus verantwoorde kersboom!

  De thuiswerk-wandeling: starter kerstpakket

  Al een wandeling gemaakt in je welverdiende thuiswerk pauze? Even ontspanning in het nabijgelegen parkje en daarna weer vol aan de bak. Dat is toch wat een bedrijf wil stimuleren in deze tijden? Zo blijkt uit onderzoek van het World Economic Forum dat medewerkers met een goede gezondheid gemiddeld 83 procent productief zijn, dat wil toch elk bedrijf? Dit starterpakket bestaat een unieke paraplu die tegen elke storm is bestand, Senz Paraplu Original. Met dit product kun jij in elke typisch Nederlandse storm gerust door het park lopen. Warmte in deze koude wandeling vind je de Knits For Your Inspiration Rembrandt sjaal.  

  For the fashionable men 

  Goed geklede werknemers binnen een bedrijf zorgt voor representativiteit en professionaliteit naar de klanten toe. En, als je fashionable kunt mixen met duurzaam, is het al helemaal geweldig. Neem bijvoorbeeld de Pants Up Riem van Upcycle. Dit product gemaakt van de buitenband van een fiets met lussen van binnenband en een gesp van gebruikt ijzer. The Upcycle ontwerpt en maakt duurzame producten uit afval en promoot zo een circulaire samenleving. Combineer dat met Chain Up armband van Upcycle en jouw medewerker 

  The ‘on the go’ gemak kerstpakket

  Druk, druk, druk zijn wij tegenwoordig. Altijd haast en daarom altijd behoeft aan gemak. Tijd is eenmaal geld en als bedrijf kun je met jouw kerstpakket hier perfect op in spelen. Tegenwoordig kun je ook in Nederland op veel plaatsen koffie tappen. Een kop koffie voor onderweg past goed bij ons drukke leven. We willen ook op het milieu letten en in stijl leven. En daarbij past de Delfst Blauw handgemaakte coffee-to-go koffiebeker perfect! Voor in de zomer is de Iced Karaf van Royal VKB dé oplossing voor on the go koelen. Met de Iced Carafe heb je geen ijsblokjes nodig en schenk je zonder te spetteren van begin totdat de fles leeg is gekoelde drankjes. Zonder spetteren. Cool hè?