Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  (Verras haar of hem op) Secretaresse Dag

  Relatiegeschenken voor Secretaresse Dag 2020

  Nog maar 27 dagen voordat het weer Secretaresse Dag is in Nederland en België. Is jouw secretaresse jouw steun en toeverlaat die je 100% vertrouwt dat het werk wordt gebeurd. Dit is het moment om jouw secretaresse in het zonnetje te zetten met de ideale relatiegeschenken die wij voor jou hebben uitgezocht. Ben je zelf secretaresse en vind je dat iets leuks verdiend? Neem dan zelf het heft in handen en sla nu je slag bij Holland Design & Gifts.

  Relatiegeschenken voor Secretaresse Dag 2020

  Relatiegeschenken voor Secretaresse Dag 2020

  Een belangrijke rol

  Iedereen weet dat de functie van een secretaresse te maken heeft met administratief werk. Maar tegenwoordig zijn er verschillende soorten secretaressen en zijn er functies op een laag, en een hoog niveau. Wat velen onderschatten is dat de rol van een secretaresse essentieel is in een bedrijf. Ze worden namelijk steeds zelfstandiger en krijgen ook veel verantwoordelijkheid. Daarnaast stelt zij of hij zich altijd dienstbaar en ondersteunend op, deze kwaliteit op zichzelf is al een unieke gave. Trouwens, ik heb het de hele tijd over secretaresses maar wisten jullie dat de mannelijke term secretariaatsmedewerker is? Toch is deze dag toegewijd aan de term secretaresse aangezien maar liefst 99% vrouwen deze functie bekleden. Maar wat voor relatiegeschenken zijn nou geschikt voor deze dag?

  Relatiegeschenken

  De meeste retail winkels sluiten onderhand de deuren door het Coronavirus. Echter blijft de webshop van Holland Design & Gifts natuurlijk voor je open. Aangezien de producten toch worden bezorgd neem dan ook niet het extra risico en laat het bij haar of hem bezorgen! Dus zet die bloemen die je normaal koopt maar uit je hoofd en denk terug aan de verhalen die hij of zij heeft verteld op werk.

  Is haar of zijn tas net kapot gegaan om die zware laptop in te vervoeren en wil je uitpakken dit jaar? Ontwerpster Klaartje de Hartog heeft een prachtige maar ook functionele laptoptas gemaakt van leer. Het grappige designelement is dat aan de binnenkant van deze laptoptas een afbeelding van een kantoor is geprint!

  Hondenliefhebber, wat dacht je dan deze etui geïnspireerd door een teckel? Handig om al die kleine kantoorartikelen op te bergen.

  De vilten creditcardhouder Malmö van Rowold is altijd een ideaal cadeau. Geschikt voor alle soorten pasjes maar bijvoorbeeld ook voor visitekaartjes!

  Natuurlijk vallen sieraden altijd in de smaak bij de vrouwen. Neem bijvoorbeeld deze oorbellen van Riverstone gemaakt door Dutch designer Ronja Brall.

  Zoals je al las lieve dames en heren, nog maar 27 dagen tot dat de dag is aangebroken. Dus wacht niet, want echt design, koop je gewoon online!

   

  [product ids=”1009,1007,377,387″]