Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Vriendschap voor het leven

  Vriendschap

  ‘Vrienden zijn als sterren, je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er altijd zijn’.

  Met deze quote luid ik de Internationale Dag van de Vriendschap in op 30 juli. Vanaf de kleuterschool maakt iedereen vriendinnetjes of vriendjes om samen mee te spelen. Als je jong bent zijn het vooral dezelfde gemeenschappelijke interesses dat een vriendschap creëert. We worden allemaal helaas toch echt een dagje ouder en dan merk je dat er vrienden komen en gaan. Je gaat een andere studie doen, je verhuist naar een andere stad of je groeit simpelweg uit elkaar. Echter kan je op echte vrienden bouwen en is het geven en nemen in een vriendschap. Op deze dag is het dan ook het moment om wat aan jouw vriend of vriendin te geven!

  Vriendschap
  Vriendschap

  Vriendschap

  De Internationale Dag van de Vriendschap is een traditie sinds 1935 uit Amerika die is overgewaaid naar Europa en andere werelddelen. Bij ons is de dag nog niet zo bekend maar zo wordt vriendschap wel groots gevierd in Zuid-Amerika en Zuid-Oost Azië. In 1997 benoemde de Verenigde Naties Winnie De Pooh als Ambassadeur van de Vriendschap. Logische keuze aangezien iedereen met deze beer en zijn verhalen is opgegroeid.

  Winnie De Pooh:’’Een vriend is iemand die je helpt als je verdrietig bent en als ze dat niet kunnen, dan liggen ze naast je en luisteren ze.’’

  Wisten jullie dat in de Bijbel er ook al teksten stonden over de waarde van vriendschap?

  “Greater love hath no man than this that a man lay down his life for his friends.” John 15:13-15

  Wij vieren vriendschap

  De vraag die velen zichzelf stellen is waarom we deze dag nou eigenlijk vieren. Vorige week dinsdag heb ik deze dag toch ook gevierd toen we met het lekkere weer op het terras zaten. Dit is zeker ook een goed argument maar het mooie van deze dag is juist dat we kunnen stilstaan bij alle momenten die we delen met vrienden. Ga vooral bij een vriend of vriendin langs om te gaan dineren of voor een goede borrel. Maar bij Holland Design & Gifts hebben we ook de unieke cadeaus om te laten zien dat jij die vriendschap waardeert. Een vriendschapsarmband is natuurlijk een beetje outdated maar heeft wel iets! Zo ligt de Dutch Design Amsterdam armband in ons assortiment waarmee jij je liefde voor Amsterdam kan laten zien en het Emma Kinderziekenhuis ook nog eens mee steunt. Meer zin in een glas wijn en gesprekken over de koetjes en kalfjes. Wat vind je dan van de Rijksmuseum puzzel van 1000 stukjes? Voor meer informatie en inspiratie kijk dan op de webshop van Holland Design & Gifts. Tenslotte zijn wij als HDG ook een vriend voor jou!