Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Verwen je vader met Vaderdag | Top 5 cadeautrends

  Vaderdag cadeaus

  Over iets meer dan twee weken is het Vaderdag. Een dag om stil te staan wat je vader allemaal voor je doet en hem eens lekker te verwennen. Voor kleine kinderen is dit natuurlijk nog steeds papa of pappa. Als je wat ouders wordt is het toch snel je vader. Wij zouden geen Holland Design & Gifts zijn als we ook niet te perfecte cadeaus zouden aanbieden voor jouw papa of vader. Daarnaast hebben we de top 5 cadeautrends weergeven om je wat extra inspiratie te geven. Bestel nu op de webshop van Holland Design & Gifts en het is volgende week al in huis!

  Zwart stalen horloge van Piet Hein Eek
  Vaderdag

  Elke derde zondag in juni vieren we Vaderdag. Dit jaar zal Vaderdag vallen op 21 juni. Maar wisten jullie eigenlijk waarom we Vaderdag vieren? In 1909 is deze dag al geïntroduceerd door Sonora Smart Dodd. Zij wilde haar vader eren die een veteraan was uit de Amerikaanse Burgeroorlog. Zijn vrouw was doodgegaan bij de geboorte van hun zesde kant. Zijn kracht en doorzettingsvermogen die had wou ze onder de aandacht brengen. Zo kwam Vaderdag een jaar later dan Moederdag tot leven. In Nederland wordt deze dag pas sinds 1937 gevierd.

  Top 5 cadeautrends voor Vaderdag

  1. Ontbijtje op bed doet het al goed en laat zien dat je hem om geeft. Als je dan toch bezig bent zorg dan voor een gezond ontbijt. Een croissant, half hard/ half zacht gekookt eitje, wat fruit voor de vitamines en een broodje gezond met ham en kaas.

  2. Haalde jouw vader je altijd op van een feestje of ging kijken naar je wedstrijd in het weekend. Met het Piet Hein Eek horloge van zwart staal is jouw vader altijd op tijd en ziet hij er ook nog eens stijlvol uit.

  3. Het beleven is het nieuwe geven. Een cadeau om samen te doen met je vader of met het hele gezin wordt ook erg gewaardeerd. Een uitje of een gezelschapsspel maakt het een ervaring die je met zijn allen kan delen.

  4. De kostwinner moet er goed uit zien op zijn werk. Vroeger was de man de kostwinner van het gezin wat er tegenwoordig heel anders uitziet. Maar de Macbook Pro Laptoptas oftewel de ‘Woodcase’ is een stijlvolle vervanging van die versleten tas die je vader altijd naar werk neemt. Dutch Design is voor iedereen en nog belangrijker niet iedereen heeft het. Als hij niet hoeft thuis te werken is hij het middelpunt op kantoor.

  5. Een goede fles wijn of een fles whisky voor zijn collectie. Een goede borrel op de zondag kan natuurlijk niet zonder de Kywie wijn koelers van schapenvacht. Niets is lekkerder dan een goede rosé op temperatuur.

  Wees op tijd met het cadeau en bestel nu op de webshop van Holland Design & Gifts. Vandaag besteld, volgende week in huis!