Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Leukste cadeautjes voor Moederdag

    De paasdagen zijn achter de rug en deze zijn voor de meeste mensen toch wat anders gevierd dan normaal. Een lekker paasontbijtje met alles er op en eraan kon iedereen wel verzorgen. Maar het vieren met de hele familie en vrienden blijft toch nog even achterwege. Echter komt Moederdag er bijna weer aan! Voor de meeste mensen is je moeder de belangrijkste vrouw in je leven. Aangezien niet iedereen bij zijn moeder is geweest afgelopen dagen is dit de uitgerekende kans om je moeder in het zonnetje te zetten. Daarom heeft Holland Design & Gifts fantastische cadeautjes uitgezocht voor jou!

    Verras je moeder op Moederdag

    Verras je moeder op Moederdag

    Moederdag

    Elk jaar wordt op de tweede zondag van mei Moederdag gevierd. Dit jaar zal op zondag 10 mei de dag van alle moeders zijn. Misschien ben je zelf wel een trotse moeder geworden of ben je dat al een tijdje. Misschien herken je dan ook wel het antwoord op deze vraag. Zoon of dochter: ‘Mama wat wil je hebben voor Moederdag?’. Moeder: ‘Niets lieverd, zolang we maar allemaal gezond zijn of een tekening!’ Echter als je wat ouder bent voel jezelf toch iets te oud om een tekening of knutselwerk te maken. Gelukkig zijn onze eigen Dutch Designers de echte creatieveling en zijn hun werken te kopen op de webshop van Holland Design & Gifts.

    Top 5 cadeaus van Holland Design & Gifts

    Voor alle lieve kinderen of moeders die hun kinderen de goede kant op willen sturen hebben we de vijf leukste cadeaus voor uitgezocht om te geven.

    1. Huisparfum van Gogh BY HENDRIK. In deze design huisparfum kan je planten en bloemen terugvinden die Vincent van Gogh op het doek bracht. Een echt cadeau om je huis te verfrissen!
    2. Het Borrelplankje ‘Zo Overzichtelijk’ van Maria Barnas. Kan jij of jouw moeder echt genieten van een lekker wijntje na een dag werk. Ideaal om te relaxen met een lekker borrelhapje en wijntje. Daarnaast zit er ook een gedicht bij dus doe hoef je zelf niet te schrijven!
    3. Het Memory Spel over de Meesterwerken van Rembrandt. Gezelschapsspelletjes doen het de laatste jaren erg goed als cadeautip. Voor alle kunst, cultuur en spelletjes liefhebbers een ideaal spel om je kennis te testen en lol te hebben!
    4. Een Jordaan Armband van 18 krt Goud. Sieraden doen het altijd goed bij vrouwen dus ook bij moeders. Het karakteristieke Amsterdams grachtenpandje van het duurzame sieradenmerk Riverstones is zeker een aanrader!
    5. De Gevleugelde Liefde Sjaal van 100% zijde gemaakt door Dutch Designer Wanda van Riet. De ene kant van de sjaal is in lichte tinten, de andere kant heeft een donkerder achtergrond. Op beide komen de decoraties van bloemen, libellen en andere insecten heel goed tot hun recht.

    [product ids=”469,981,2151,2177″]