Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Moederdag 2021: Laat elke vrouw stralen met de unieke Riverstones sieraden

  Moederdag 2021: Laat elke vrouw stralen met de unieke Riverstones sieraden

  Ronja Brall, oprichtster van Riverstones vertelt ons: “Wij willen vrouwen met onze sieraden inspireren om hun dromen en ambities na te jagen.” En er is geen mooier moment van het jaar om de dierbare vrouwen uit jouw omgeving te verassen met een Dutch Design cadeau met deze achterliggende gedachte. Wij hebben het natuurlijk over Moederdag 2021 dat er weer aan zit te komen op zondag 9 mei. Onze webshop staat vol met unieke typisch Nederlandse cadeaus voor haar. Wij waren onder de indruk van Riverstones’ missie: ‘Finding beauty in the rush of life’. Om die reden hebben wij haar persoonlijk gesproken en lichten wij deze inspirerende vrouw met haar Dutch Design merk Riverstones graag uit. Laat je inspireren door deze inspiratie voor Moederdag 2021!

  Moederdag 2021: Laat elke vrouw stralen met de unieke Riverstones sieraden
  Riverstones Grachtenpandjes Ketting 14kt goud

  Zelf is Ronja helemaal weg van haar eigen sieraden; “Ik draag elke dag mijn eigen sieraden. Eigenlijk zitten er in elke collectie wel weer nieuwe favorieten. Ik ben iemand die graag mixt en matcht. Je zult mij dus niet zo snel één ring of armband zien dragen. Ik hou ervan dingen te combineren en draag dus verschillende ringen aan een hand en een matching setje armbanden.” Genoeg reden om de Riverstones in onze collectie voor Moederdag 2021 te bekijken dus!

  Een kijkje in Ronja’s leven

  Voor iedereen is het een hectische periode, zo ook voor Ronja; “We hebben net een pup en in afwachting van een verhuizing woon ik met man en zoon van 2,5 jaar voor vijf maanden in een tiny house. Daarbij komt natuurlijk het runnen van mijn eigen sieradenmerk Riverstones. Af en toe best hectisch is wellicht een goede omschrijving, maar we beginnen steeds meer een ritme te krijgen dus het gaat de goede kant op.”

  Moederdag 2021 cadeaus met een verhaal 

  Desalniettemin heeft zij afgelopen periode niet stil gezeten en zijn er op 14 maart twee nieuwe collecties gelanceerd, waaronder de ‘Beauty of the City’ collectie die verkrijgbaar is via onze webshop, net op tijd voor Moederdag 2021! Deze sieraden zijn in het 14 karaat goud gelanceerd, vertelt Ronja. “Het gecertificeerd 14 karaat goud is verkregen met respect voor mens en planeet. Het doel voor de komende jaren is om steeds meer duurzame keuzes te maken en de sieraden zo betaalbaar en duurzaam mogelijk te laten maken.”Daarnaast is de collectie ook verkrijgbaar in het zilver en verguld goud, zoals onder andere de Jordaan Ketting, Jordaan Armband en de Jordaan Oorstekers.  

  Moederdag 2021 cadeaus met Nederland als inspiratiebron

  Voor de nieuwste collectie ‘Beauty of the City’ vertelde Ronja ons haar inspiratiebron; “Mijn inspiratie voor de Beauty of the City collectie kwam zo gezegd vanuit mijn omgeving. Daarnaast is de natuur mijn grootste inspiratiebron. Vooral het strand en de zee zijn plekken waar ik tot rust kom en nieuwe ideeën naar boven komen.” Dit is terug te zien in alle sieraden van deze nieuwe collectie, zoals onder andere de Grachtenpandjes Ketting 14 kt goud, de Grachtenpandjes Armband 14kt goud en de Jordaan Oorstekers 14 kt goud. Voor Moederdag 2021 is niets mooier om een uniek cadeau te geven met een achterliggende gedachte en jouw moeder te verassen.

  Deze sieraden vormen een verfijnde herinnering om bewust stiltemomenten in te plannen in je dagelijkse leven. Zoals Ronja het mooi verwoord: “Door bewust stiltemomenten in te plannen in je dagelijks leven kom je lichamelijk en geestelijk even tot rust. Dit maakt het gemakkelijker om naar je intuïtie te luisteren en in contact te komen met je eigen energie.” Bestel daarom de sieraden snel via onze webshop, om er zeker van te zijn dat dit unieke Dutch Design cadeau voor Moederdag 2021 bij je in huis is. 

  Ben je toch opzoek naar een ander item voor Moederdag 2021 om haar te verwennen? Kijk voor meer leuke cadeautjes en typisch Dutch Design woon- en modeaccessoires op shop.holland.com

  Mis niets!

  Zelf blijven wij graag op de hoogte over het laatste nieuws van onze Nederlandse ontwerpers. Daarom schrijven wij blogs over hen en luisteren wij naar diverse podcasts zoals deze van Designers. Inc.

  Noteer ze alvast in jouw agenda: Feestdagen en cadeaumomenten
  • Secretaressedag Donderdag 15 april 2021
  • Moederdag Zondag 9 mei 2021
  • Oma en Opadag Vrijdag 4 juni 2021
  • Vaderdag in België Zondag 13 juni 2021
  • Vaderdag in Nederland Zondag 20 juni 2021
  • Sinterklaas pakjesavond Zondag 5 december 2021
  • In België vieren ze pakjesavond op Maandag 6 december 2021
  • Kerstmis vieren we op Zaterdag 25 en Zondag 26 december 2021
  • Oudjaarsavond vieren we op Maandag 31 december 2021
  • Nieuwjaarsdag valt op Dinsdag 1 januari 2022
  • Valentijnsdag 2022 valt op Maandag 14 februari
  • Secretaressedag 2022 valt op Donderdag 21 april
  • Moederdag 2022 valt op Zondag 8 mei
  • Vaderdag 2022 valt op Zondag 19 juni
  • Oma en Opadag 2022 vieren we op Zondag 11 september
  • Dierendag 2022 valt op Dinsdag 4 oktober
  • Sinterklaas pakjesavond 2022 valt op maandag 5 december
  • In België vieren ze Sinterklaas 2022 op dinsdag 6 december
  • Kerstmis vieren we hier op zondag 25 en maandag 26 december
  • Oudjaarsavond valt op vrijdag 31 december 2022
  • Nieuwjaarsdag is op zaterdag 1 januari 2023
  • Valentijnsdag is op dinsdag 14 februari 2023