Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De áller beste cadeautips voor een mooi huwelijk!

  Huwelijk cadeaus, Holland Design & Gifts. Fotografie: Studio Admiraal Design ©

  Met de maanden augustus en september in het verschiet, staat er misschien wel een mooie dag gepland in jouw agenda. Eerder gaven we al tips weg voor een onvergetelijk cadeau voor een huwelijk. Tijd voor nog een aantal last minute ideeën om jouw – of iemand anders’ – huwelijk af te maken!

  Huwelijk cadeaus, Holland Design & Gifts. Fotografie: Studio Admiraal Design ©

  Huwelijk cadeaus, Holland Design & Gifts. Fotografie: Studio Admiraal Design ©

  Het is donderdagochtend en de telefoon gaat af bij Holland Design & Gifts. Lichte paniek horen wij in de stem van een bruidegom, die nog een set manchetknopen nodig heeft voor overmorgen. Een prachtige dag staat hem en zijn aanstaande te wachten, maar in alle drukte is hij zijn manchetknopen compleet vergeten. Al snel komen wij, met wat kunst en vliegwerk, met een set zilveren Amsterdamse grachten manchetknopen. Deze man is ready voor een onvergetelijk huwelijk, mét bijzonder Dutch Design!

  Voel jij dezelfde paniek als deze man had deze ochtend? Of heb jij nog maanden om iets uit te zoeken, maar weet je nog niet wat jouw outfit die speciale dag af gaat maken? Holland Design & Gifts heeft niet alleen items voor een bruidegom, maar ook voor de bruid en voor alle gast die is uitgenodigd op een bruiloft!

  Geen huwelijk zonder mooie manchetknopen…

  De manchetknopen van Robert Admiraal hebben in ieder geval deze bruidegom heel gelukkig gemaakt. Misschien word jij wel een van de andere gelukkigen. Een unieke, Nederlandse touch op een bijzondere dag. Of wat dacht je van deze Delfts blauwe manchetknopen van Royal Delft?
  Nog meer manchetknopen vind je hier, welke manchetknopen kies jij uit voor de speciale dag?

  Ook voor haar de mooiste designs voor een onvergetelijke dag!

  Ook voor vrouwen heeft Holland Design & Gifts genoeg keuze. Onze gouden tip? Dat is de Grachten ketting van Cre8. Naast jouw liefde voor Amsterdam, toon je met deze ketting dat jij verstand hebt van design! Dit sieraad is een echte eyecatcher op een bruiloft, waar het immers allemaal draait om de liefde. Sieraden kunnen niet ontbreken op een bruiloft. De Clic 010 oorbellen van Clic by Suzanne zijn een van de prachtige oorbellen die je makkelijk besteld bij Holland Design & Gifts!
  [product ids=”1719,436,1596,1704″]