Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Koningsdag 2018: lang leve de Koning!

  Koningsdag 2018, Nederland. Fotografie: Holland.com ©

  Het is alweer eind april en dat betekent dat het tijd is voor een hoop nationale feestdagen in ons kikkerlandje. Waaronder… Koningsdag 2018! De favoriete feestdag voor alle Oranje fans. Deze dag staat in het teken van onze enige echte koning Willem-Alexander. Tijdens deze veelbelovende feestdag proosten vele Nederlanders op de verjaardag van onze koning. In deze feestelijke blog lees je alles over hoe jij van Koningsdag 2018 een onvergetelijke dag maakt!

  Koningsdag 2018, Nederland. Fotografie: Holland.com ©

  Koningsdag 2018, Nederland. Fotografie: Holland.com ©

  Goed of slecht weer, Nederland is er klaar voor: Koningsdag 2018. In een vorige blog ontdekte je alles over typisch Nederlands. Maar wist jij dat de verkoop van de welbekende tompoucen tijdens Koningsdag met 600% toeneemt?! Tijdens deze populaire feestdag wordt er dus nogal veel gegeten en geborreld. Op 27 april beleef je al deze Hollandse gezelligheid in real life! Van gekke oranje brillen tot oranje leeuwen pakken… Alles wordt uit de kast getrokken om deze dag zo oranje mogelijk te maken. Waar ga jij dit jaar heen?

  Oranje drukte in Nederland

  Naast het eten en drinken, wordt er ook veel gevaren, bijvoorbeeld in de karakteristieke grachten van Amsterdam. Maar waar je ook heen gaat, het feestje is niet compleet zonder typisch Nederlandse accessoires. De Delfts blauwe wijnkoeler van Royal Delft zal ervoor zorgen dat jij niks te kort komt! En natuurlijk kun je deze stijlvolle koeler ook nog na Koningsdag gebruiken.
  Of ga voor deze modieuze van Gogh tas, je zult zelfs tussen alle drukte opvallen met deze eye-catcher. Mocht de zon ons in de steek laten op deze prachtige dag, dan kun je je er maar beter op voorbereiden met de vrolijke paraplu van Royal Delft. Maar ook met droog weer, steel je alsnog de show met deze paraplu!
  [product ids=”1399,1379,1827,512″]

  Koningsdag 2018: het kan ook thuis!

  Koningsdag 2018 kan natuurlijk ook gewoon thuis gevierd worden. Met het koninklijk formaat van het boek ‘Nederlanden 1000 dingen over’ geniet je van elke bladzijde en ontdek je alles over Nederland. Iedere print van het boek ‘Nederlanden 1000 dingen over’ is zo uitvergroot dat je er maximaal van kunt genieten.
  Ook de kleintjes zullen zich thuis niet vervelen tijdens Koningsdag. Cre8 heeft van de karakteristieke Amsterdamse grachtenpanden een zeer boeiende grachtenpuzzel ontworpen.
  Zo zie je maar, Koningsdag kan ook gezellig thuis worden gevierd. Nog één finishing touch en je bent klaar. Hollandse snacks mogen natuurlijk niet ontbreken. Met de schalen van Royal Goedewaagen zet je al gauw iets lekkers op tafel. Proost, op onze Willem!
  [product ids=”1060,1811,1248,1247″]

  Voor wie minder van Koningsdag houdt, heeft Holland Design & Gifts nog een tip. Sommige musea zijn geopend op deze dag. Speciaal voor mensen die nog wat cultuur willen snuiven of die de drukte willen ontvluchten. Het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Anne Frank Huis openen deze Koningsdag allemaal hun deuren.