Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Vakantie in eigen land op een van deze bijzondere locaties!

  Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne vakantie toe!

  Lekker op vakantie in eigen land. Holland Design & Gifts deelt graag de favoriete locaties voor een bijzondere overnachting. Voor ieder is er een bijzonder locatie te vinden in Nederland. Niet alleen in de stad maar ook op het platteland waar het soms lijkt als of je aan het einde van de wereld bent. Heerlijk tot rust komen doe je zeker bij onderstaande adressen.

  Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne vakantie toe!

  Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne vakantie toe!

  Hihahut

  Midden in de natuur en direct een unieke ervaring om er te komen. Hihahut bestaat uit 5 verschillende locaties waar je kunt overnachten. Hoe de hutten te bereiken zijn verschild. Voor de een moet je een stukje varen en voor de andere fietsen en wandelen. De hutten zijn gelegen in het Groene Hart en hebben allemaal een eigen unieke en kleurrijke uitstraling. Je bevind je midden in de natuur wat maakt dat je even helemaal tot rust kunt komen.

  SWEETS hotel

  In Amsterdam bevinden zich vele, tegenwoordig onbemande, brugwachtershuisjes. Daar moeten we wat mee moeten ze gedacht hebben toen dit hotel tot stand kwam. 28 brugwachtershuisjes zijn inmiddels omgetoverd tot hotelkamer. Allemaal met een unieke uitstraling en op super locaties midden in Amsterdam. Zeker een aanrader als verblijf in Amsterdam!

  Boomhut Tolhek

  Ieders kinderdroom om eens in een boomhut te slapen komt uit in Drenthe. Deze bijzondere boomhut is knus ingericht en van alle gemakken voorzien. De boomhut is gelegen op een camping die zich op landgoed Tolhek bevindt. Deze locatie is volledig omringt door natuur wat maakt dat het een ideale plek is voor natuurliefhebbers.

  Met Holland Design & Gifts op vakantie

  Als je ervoor kiest om de vakantie heerlijk in eigen land te vieren zijn onderstaande producten een echte aanrader. Daarbij is het mooi mee genomen dat al onze producten ontworpen zijn door Nederlandse ontwerpers. Zo heeft elk product een uniek verhaal!

  Ik ga op vakantie en neem mee…

  [product ids=”2141,1874,1399,1060″]