Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  ARTZUID: Kunst voor jong en oud!

  ARTZUID 2019

  Het grootste gratis toegankelijke kunstevenement van Nederland komt er weer aan! ARTZUID wordt om de twee jaar georganiseerd en vindt dit jaar plaats van 17 mei tot 15 september 2019 in Amsterdam. ARTZUID wordt georganiseerd om het belang van kunst en de bijdrage, die het levert aan de samenleving onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.

  Holland Design & Gifts verheugt zich op de belevingstentoonstelling Art Zuid!

  Holland Design & Gifts verheugt zich op de belevingstentoonstelling ARTZUID!

  Belevingstentoonstelling

  Tijdens de zesde editie van ARTZUID wordt er een belevingstentoonstelling gepresenteerd met meer dan zestig kunstwerken langs een route van 2,5 km. De tentoonstelling laat nieuw werk zien van internationale kunstenaars, maar ook kunstwerken van Nederlands bodem. Zo werd in voorgaande edities veel Nederlands talent gepresenteerd onder andere The Duel van Folkert de Jong, Aura Utrecht van Gabriel Lester en House with National Newspapers van Mark Manders. Voor de komende editie van ARTZUID is naast groots internationaal talent ook weer werk van Nederlandse kunstenaars aanwezig. Je kunt onder andere het beeld ‘Teach me to sit still’ van Henk Visch 2016 (zie foto) bewonderen.

  Kunst & Kids

  Speciaal voor kinderen organiseert ARTZUID verschillende activiteiten. In de mei-, zomer- en herfstvakantie wordt Art Camp georganiseerd voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Tijdens het Art Camp wordt er een week lang elke dag met de kinderen geknutseld. Op vrijdag worden de kunstwerken aan de ouders tentoongesteld. Ook zijn er speciale rondleidingen voor scholen waarbij digitaal lesmateriaal wordt aangeboden om kinderen te leren over kunst.

  Kom in de stemming voor ARTZUID!

  Wil je alvast helemaal in de stemming komen voor een bezoek aan ARTZUID Amsterdam kijk dan eens naar de boeken van Holland Design & Gifts.

  Het The Great Golden Age boek laat meer dan 350 Nederlandse schilderijen zien. In dit boek zijn onder andere landschappen, stillevens en portretten terug te vinden uit de tijd van de Gouden Eeuw. De kunst van toen geeft weer hoe de samenleving er toen uitzag. Leuk om te kijken of de kunst, die gepresenteerd wordt bij ARTZUID de samenleving van nu weergeeft.

  Dit boek neemt je helemaal mee in het creatieve denken. In het boek Think Dutch worden maar liefst 476 projecten en producten gepresenteerd, die een nieuwe visie en toekomstgerichte inzichten geven, waarmee Nederland zich uit de crisis heeft kunnen worstelen.

  Het boek The Amsterdam Canals is een verzameling van historische grachtenpanden, de karakteristieke gevels, het alledaagse leven en de toeristen in Amsterdam. Het geeft een levendige weerspiegeling van het bekende Amsterdam. Een mooi boek om alvast de sfeer van Amsterdam te ontdekken, voordat je ARTZUID bezoekt.

  Een stad met het karakter van een Hollands dorp, zo wordt Amsterdam weergegeven in het boek Amsterdam Metropolitan Village. Dit boek laat 162 grote kleurenfoto’s zien van Amsterdam, gemaakt in alle seizoenen en weersomstandigheden. Verbazingwekkend mooi!

  Neem eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest pagina voor meer kunstzinnige ideëen.

  [product ids=’’,1057,1069,1070,1072’’]

   

  Foto door: Henk Visch – Teach me to sit still