Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Dutch Design sterk vertegenwoordigd op Milaan Designweek

  Milan Designweek 2019 starts April 9th

  Vanaf morgen 9 april tot en met 14 april gaat de Milan Designweek 2019 van start. En dit jaar is er een nog grotere delegatie Dutch Designers neergestreken in het centrum van Milaan. In het prachtige Palazzo Francesco Turati staat het Nederlandse paviljoen met excellent Nederlands design. Dit jaar markeert Masterly de 350e verjaardag van Rembrandt van Rijn; de Hollandse grootmeester van de Gouden Eeuw. Ben je van plan naar de Milan Designweek 2019 te gaan? Sla de Nederlandse deelname onder de naam ‘Masterly’ dan vooral niet over. Lees hier welke Dutch Designers er hun werk laten zien.

  Masterly Milan Designweek 2019

  Masterly is Nederlandse expositie tijdens Milan Designweek 2019

  Ook dit jaar is er een delegatie van Nederlandse ontwerpers en Nederlandse merken vertegenwoordigd tijdens de Milan Designweek 2019 in het hart van Milaan. Een flinke delegatie zelfs. Meer een meer Nederlandse ontwerpers presenteren hun werk vol trots aan het internationale publiek. Daarmee komt Dutch Design wereldwijd op de kaart te staan en dat kunnen wij als Holland Design & Gifts natuurlijk alleen maar toejuichen.

  Een opsomming van wat wij hebben gespot

  1) De indrukwekkende wandkleden van Milla Novo alias Mrs_Novo op instagram, doen het Palazzo Francesco Turati eer aan. Of moeten we dat andersom stellen? Zie beeld bovenaan.
  2) Een heel andere stijl, maar zeker zo indrukwekkend, is de lampencollectie van het Nederlandse merk Karven: handgemaakte moderne verlichting in een industriële look.
  3) Ikonic Toys zijn ook dit jaar weer te vinden in het Nederlandse paviljoen op Milan Designweek 2019. De typerende stijl van de iconische auto’s zijn ontworpen door onder andere de Nederlandse ontwerpers Richard Hutten en Floris Hovers.
  4) De creatie van toonaangevend Dutch Designer Maarten Baas is natuurlijk weer noemenswaardig. Baas bouwt voor de gelegenheid het restaurant Pizzeria Dinky om tot Bar Baas met maar liefst 100 felroze stoelen van zijn exclusieve 101-collectie.
  5) Het pronkstuk in modern Delfts blauw is de garderobe kast ‘eigengijs’ van Nederlands ontwerper Gijs Kuijpers springt tijdens Milan Designweek 2019 in het oog.
  En verder hebben we Bibi Smit, Thed Konings, Joana Schneiders, Carina Wagenaar, Glenn Ederveen en nog veel meer gespot.

  Kijk eens op www.Masterly.nu om je verder te oriënteren op de Nederlandse deelnemers aan Milan Designweek 2019.

  Ben je op zoek naar een Dutch Design cadeau? Via shop.holland.com bestel je Dutch Design cadeaus en moderne souvenirs van Nederlandse hand, zoals deze producten:

  [product ids=’810,324,342,350’]