Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Sieraden zijn hot in november!

  Holland Design & Gifts sieraden Moire Jewelry proces - David Derksen09.jpg 361x310

  Sieraden zijn wij dol op: van goud tot zilver, van groot tot smal. Dat is ook te zien in de webshop van Holland Design & Gifts. Naast een breed assortiment sieraden zijn wij ook gek op jewellery events. Lees snel verder voor onze Dutch Design tips!


  Holland Design & Gifts sieraden Moire Jewelry proces - David Derksen09.jpg 725x484

  November is sieraden maand!

  November is sieraden maand. Het thema van dit jaar is Obsessed! En of wij geobsedeerd zijn door prachtige, betoverende sieraden van Nederlandse bodem. Daarom spraken wij al eerder met Suzanne van Clic by Suzanne. Haar kettingen, oorbellen en armbanden zijn ontzettend handig, ook voor mensen die enigszins trillen met hun handen. Wij zijn erg geïnspireerd door het interview wat wij met haar hebben gevoerd. Benieuwd wat volgens haar typisch Dutch Design is? Lees dan snel hier verder. Veel mensen vinden de zomer een beter seizoen om bijvoorbeeld kettingen te dragen, maar wij denken dat de winter ook perfect is om kettingen, armbanden en oorbellen te dragen. Zilver en gouden colliers zijn prachtig om te combineren op een trui met hoge hals of zelfs met sjaals.

  [product ids=”1406,903,1700,1709″]

  100 jaar sieraden in Nederland

  In het teken van november sieraden maand heeft het Gemeentemuseum Den Haag een speciale tentoonstelling. Haagse Chic Steltman – 100 jaar sieraden & zilver sluit ook nog eens prima aan bij het themajaar Van Mondriaan tot Dutch Design. Kunstzinnig en artistieke ontwerpen kenmerken deze sieraden. In Gemeentemuseum Den Haag wordt ook de ring getoond die prinses Irene ontving voor haar 21e verjaardag van de Federatie Goud en Zilver, de brancheorganisatie voor juweliers. Deze ring heeft ze samen met Steltman ontworpen. Wil jij ook een unieke ketting, armband of oorbellen die geïnspireerd zijn op Mondriaan? Kijk dan onze mooie collectie van Nobeljo hieronder. Nobeljo is een Dutch Design merk wat staat voor duidelijke geometrische basisvormen. Edelsmid en ontwerpster Joke Kuiper-de Kock laat deze uitgesproken vormen graag in haar ontwerpen terug komen.

  [product ids=”1692,1689,1688,1662″]

  International Jewellery Art Fair

  Op 9, 10, 11 en 12 november is de International Jewellery Art Fair. Deze 16e editie van SIERAAD Art Fair heeft speciale aandacht voor opkomend talent. Amsterdam verwelkomt op deze dagen top sieraden ontwerpers. Wij zijn trots op het aanstormend talent in onze webshop. Neem bijvoorbeeld Martine Viergever. Zij heeft kettingen gemaakt met een mini helikopter of een eikeltje – heerlijk typisch voor de herfst. Ook het Rijksmuseum Amsterdam grijpt dit thema aan voor een speciale lezing over zilveren en gouden sieraden. Wij weten het in ieder geval zeker: onze fantastische colliers en oorbellen laten wij niet liggen tot Kerst, maar trekken we nu al uit de kast.

  [product ids=”1332,1331,1328,1323″]

  Zit er niks voor je bij? Kijk dan snel verder in het brede assortiment juwelen. De juwelen zijn niet alleen gemaakt van zilver en goud, maar ook van stof of aluminium. Ook zitten er typisch Amsterdamse en Nederlandse juwelen tussen. Ook manchetknopen voor hem.

  [product ids=”1418,1719,1648,1175″]