Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  “Glow” licht festival Eindhoven 2016

  Glow licht festival 2016 in teken Jheronimus Bosch

  Het licht festival ‘Glow’ vindt tot en met zaterdag 19 november 2016 vindt in Eindhoven het Glow licht festival plaats. Langs een route door de stad Eindhoven kun je verschillende creatieve toepassingen met verlichting bewonderen. Allemaal even kunstzinnig. Eindhoven maakt zijn naam als ‘design stad’ helemaal waar.

  Openingstijden licht festival ‘Glow’ 2016

  Het ‘Glow’ licht festival is van maandag 14 tot en met donderdag 17 november 2016 te bewonderen van 18.30 tot 23.00 uur. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november kun je er zelfs tot 24.00 uur van genieten.

  Routes licht festival ‘Glow’ 2016

  Er zijn 2 routes uitgestippeld, die je langs de verschillende verlichte kunst- en design objecten voeren. Een kortere route van 3,2 km en een langere route van 4,2 km. De langere route, de City route, loopt voornamelijk door het stadscentrum en toont prachtige creatieve toepassingen van licht en verlichting. De kortere route, de ‘science route’, loopt door de wijk Fellenoord en rondom de Technische Universiteit. Hier tref je de wereldpremières aan op het gebied van licht techniek en design; van intelligente ramen tot onzichtbare lichtgolven. De objecten of kunstwerken zijn de uitkomsten van experimentele samenwerkingen tussen creatief talent en de hi-tech industrie, geïnitieerd door Glow Eindhoven. Glow laat zien dat licht veel meer is dan alleen een lampje.

  Licht festival Glow is een heerlijk avondje uit

  Bij de planning van de routes en de openingstijden is rekening gehouden met alle facetten van een heerlijk avondje uit. Ga lekker met de trein naar Eindhoven. Start de route vanaf het startpunt bij het stationsplein en maak eerst het rondje door de binnenstad. Neem regelmatig even pauze voor een drankje of een hapje bij de vele gezellige verlichtte restaurantjes in de binnenstad of snack bij het Food Truck licht festival. De ‘city route’ sluit aan op de ‘science-route’ en na een kleine 8 km aan het einde van de ‘science-route’ is er nog een Food Truck op de route van het licht festival voor een hapje en drankje en je eindigt weer bij het CS.

  Ander typisch Hollands licht design

  [product ids=”328,155,257,248″]