Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De typische Hollandse vakantie

  Een typisch Hollandse vakantie vier je met leuke spelletjes en mooie spullen uit de webshop van shop.holland.com

  De zomer is officieel begonnen vanaf 21 juni. Verleidelijke plaatjes van spelende kinderen in het zand, strakblauwe luchten, een super ontspannen sfeertje en exotische bestemmingen vol groene beplanting en mooie bloemen schieten door ieders gedachten. Wij van Holland Design & Gifts zijn altijd erg nieuwsgierig naar wat een typisch Hollandse vakantie is. Wat is onze favoriete bestemming en wat doen we het liefst tijdens onze vakantie. Lees snel welke verrassende en minder wonderlijke beschouwingen we ontdekten over de typisch Hollandse vakantie!

  Typisch Hollandse vakantie met leuke producten van Holland Design & Gifts

   

  Comfortabel backpacken is een typisch Hollandse vakantie

  Nederlanders zijn reizigers. Op jonge leeftijd trekken we er al op uit naar verre bestemmingen. Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Afrika maar ook IJsland en verre exotische bestemmingen staan op het verlanglijstje voor een spectaculaire vakantie. Om in korte tijd een goede indruk te krijgen van een land, trekken Nederlandse toeristen graag van plaats naar plaats. We zorgen wel voor de beste en meest comfortabele uitrusting, want wij Nederlanders zijn erg gesteld op luxe en comfort.

  Deze Dutch Design artikelen helpen om je tijdens jouw vakantie comfortabel en luxe te voelen:[product ids=”1812,1399,1435,1230″]

  Met z’n allen in hetzelfde schuitje

  Dat Nederlanders wereldreizigers zijn en bovendien erg van water houden, is niet onbekend. Je komt Nederlanders overal ter wereld tegen tijdens een vakantie. Zelfs onder de gepensioneerden wordt er nog naar hartenlust genoten van geest verzettende en verruimende tripjes naar leuke bestemmingen. Volle boten verlaten met regelmaat de Nederlandse havens en haventjes. Met een cruise de oceaan op om verre bestemmingen aan te doen of gewoon over de rivieren en kanalen met een wat groter schip of ons eigen jacht. Lekker touren en dobberen en ’s avonds aanleggen in de haven voor een hapje en drankje op een terrasje.

  Niets liever dan de camping

  Hollandser dan Hollands is een vakantie op de camping. We slepen ons hele hebben en houden graag met ons mee en dan is het wel zo handig als je met een camper of een caravan op vakantie gaat. We zeiden het al; vakantie op z’n Hollands is een comfortabele vakantie. We laden huisraad en voorraden in, boeken een niet al te dure camping en wat wij Nederlanders vooral doen is afspreken met familie, vrienden of buren. Want dan hebben we het pas echt gezellig en gezelligheid is voor de meeste Hollanders het allerbelangrijkste als het om vakantie gaat. Wil je trouwens weten hoe we ons op de camping of hoe Nederlanders als vakantiegangers bekend staan? Lees hier 33 dingen die alleen Nederlanders doen.

  Hollandse gezelligheid

  Wat is dan die Hollandse gezelligheid precies? Het woord ‘gezelligheid’ is een typisch Nederlands woord, dat vrij vertaald zoveel betekent als het voelen van warmte, liefde, betrokkenheid en geborgenheid. De betekenis komt nog het dichtste in de buurt van het trendy Deense woord Hygge en betekent eigenlijk zoveel als het genieten van de simpele geneugten van het leven. De barbecue aan met een goed glas wijn bij een knapperend haardvuurtje samen met familie of vrienden. Ondertussen spelen we oer-Hollandse spelletjes met de kinderen en genieten we met volle teugen van het plezier en de ontdekkingen van ons kroost. Dat is pas echt vakantie op z’n Hollands!

  [product ids=”1697,1826,204,423″]

  En we hebben nog meer handige Design artikelen waarmee je de zomervakantie gezellig en in luxe viert.