Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Functionals bestaat 10 jaar, en dat vieren we!

  Dit jaar is Functionals jarig. Het design bedrijf bestaat maar liefst 10 jaar. Met de mooiste designproducten exclusief ontworpen door innovatieve ontwerpers. Holland Design & Gifts feliciteert hen van harte met dit jubileum en dat er nog vele jaren en mooie producten mogen volgen!

  Holland Design & Gifts viert 10 jaar Functionals!

  Holland Design & Gifts viert 10 jaar Functionals!

  Unieke collectie

  De collectie heeft zich sinds 2009 uitgebreid met nog meer schitterende producten. Producten van Functionals in 2019 zijn onder andere tafels, stoelen, lampen, servies en accessoires. Alles wordt met uiterste zorg en ambacht gemaakt.

  Familie bedrijf

  Functionals is een echt familiebedrijf, opgericht door de broers Ad en Simon van Esch. Zij zijn ook tweede generatie eigenaar van het familiebedrijf van Esch. Wat zich focust op het maken van kapstokken. Vandaag de dag werken de twee bedrijven in hetzelfde gebouw en delen ze de showroom in Goirle.

  Functionals producten uitgelicht

  De Bonsai Kandelaar is een echte eye-catcher. Tegelijkertijd verfijnt en elegant maar ook stoer en modern. Deze kandelaar past in elk interieur. Daarnaast bieden zij een tafelkleed met bijpassende servetten waarop een grafisch motief in het lichtgrijs wordt afgebeeld aan. De zacht witte achtergrond maakt dat het grafische motief mooi naar voren komt. Een ander gaaf product is de Mr. Ed boekensteun. Deze boekensteun met subtiele lamp is ideaal voor in iedere boekenkast.

  Ook de Crossdock mag niet ontbreken. Deze combinatie van docking station en tijdschriftenrek is niet alleen een eye-catcher in je interieur maar ook nog een super functioneel.

  [product ids=’’184,1823,200,199’’]