Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Dutch Design Awards 2017: uitreiking ‘Best Client Award’

  Winnaars Dutch Design Awards Blog Holland Design & Gifts - webshop voor Dutch Design cadeaus 2017

  De winnaars Dutch Design Awards in de categorie Client Awards zijn bekend. Afgelopen week was mega spannend voor sommige deelnemers van de Dutch Design week. Op 7 september, is de ‘best client award’ voor 2017 uitgereikt aan drie super gelukkige winnaars. Deze prijs is één van de tien awards van de Dutch Design Awards 2017. Wij zijn benieuwd om de prijswinnaars van DDW 2017 in Eindhoven te gaan bekijken volgende maand!

  Blog Holland Design & Gifts - webshop voor Dutch Design cadeaus - Dutch Design Week Dutch Design Awards 2017

  Maar wat houdt de ‘best client award’ eigenlijk in? Het is een prijs voor opdrachtgevers die designers en vormgeving inzetten voor strategische doeleinden voor hun onderneming. Opdrachtgevers worden beoordeeld op professionaliteit, hun strategie, duurzaamheid en de mate van innovatie. Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd wie er gewonnen hebben. Dit jaar gaat de Dutch design awards van ‘best client’ uit naar…

  … en de winnaars Dutch Design Awards best Clients zijn! 

  Royal Floraholland! Zij zijn de marktleider in bloemen- en plantenhandel. De handel is aan het verplaatsen van een veiling naar een online platform. Het bedrijf is winnaar geworden door hun vernieuwende concept Let it Grow. Bezoek hun website om meer te weten over het innovatieve concept!

  De volgende winnaar is… Nationale Opera & Ballet! Zij hebben nieuwe communicatiemiddelen en een nieuwe huisstijl ontwikkeld, waarin de twee werelden van opera en ballet samenkomen. Door opvallende campagnes is dit mega succesvol. Lees hier meer over het vernieuwende concept!

  Koninklijke Mosa is een wereldbedrijf op het gebied van keramische oppervlakken (vloer- en wandtegels) waar duurzaamheid, design en innovatie centraal staan. Zij zijn een terechte winnaar omdat design en duurzaamheid op de juiste manier gecombineerd worden. Nieuwsgierig hoe? Bezoek snel hun website!

  Benieuwd wie de winnaars waren van afgelopen jaren? Hier kan je alle bedrijven vinden. Super interessant om te lezen welke bedrijven hebben gewonnen en natuurlijk de vraag, waarom hebben ze gewonnen? Lees ook onze blog over de winnaars Dutch Design Awards 2016.

  Dutch Design Awards 2017 

  Naast de ‘best client award’ zijn er natuurlijk nog meer prijzen. De onderdelen van de Dutch Design Awards zijn: Product, Fashion, Habitat, Communication, Design Research en Service & Systems. Verder worden ook de Young Designer Award, Future Award en Public Award uitgereikt. Elk jaar staan de DDA commissies van onafhankelijke experts klaar om een selectie te maken van finalisten en uiteindelijk beslist een internationale jury wie de echte winnaars zijn! Wanneer je ontwerp vernieuwend is en een relevante bijdrage levert aan de samenleving maak je kans om een echte winnaar te worden!

  Stretch, het volgende thema van de Dutch Design Week

  Stretch, het volgende thema van de Dutch Design Week 2017

  Met de uitreiking van de Dutch Design Awards 2017 is het aftellen begonnen voor de volgende Dutch Design Week. Wij, van Holland Design & Gifts, staan weer te popelen om er naartoe te gaan. Het thema is Stretch en tickets zijn verkrijgbaar via de website van de Dutch Design Week. Ga je dus naar de Dutch Design Week? Lees de blog over design tips en must-see’s van de Designstad Eindhoven! Wil je op en top erbij lopen over een maandje op de Dutch Design Week? Kijk in onze webshop van Holland Design & Gifts! Een webshop vol met onder andere de meest originele en prachtige sierraden.

  [product ids=”1466,974,965,896″]