Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Start trouwseizoen 2017: geef het bruidspaar Alessi cadeau!

  Huwelijks cadeau april 2017

  Ben je op zoek naar een passend huwelijks cadeau? Het seizoen om te trouwen breekt weer aan in Nederland. Vanaf april tot en met september worden de meeste huwelijken in Nederland ingezegend. Logisch, want het is natuurlijk wel fijn als je als bruidspaar en bruiloftsgasten kunt genieten van een prachtige ceremonie en bruidsfeest in een zonnetje. Voor de bruiloftsgasten, die graag een bijzonder cadeau willen geven aan het bruidspaar; een cadeau van Nederlandse bodem en met een mooi verhaal, hebben wij dit seizoen de verschillende cadeautips. Deze week in the picture: Alessi by Marcel Wanders

  Huwelijks cadeau van Nederlandse bodem en van Dutch designers

  Elegant huwelijks cadeau

  De serie ‘Dressed by’ van Nederlands TOP designer Marcel Wanders voor het Italiaanse merk Alessi bestaat is een collectie, die uitblinkt in kwaliteit en sierlijkheid. De weelderige barokke krullen, die Marcel Wanders zo kenmerken, maken van de praktische gereedschappen die je gebruikt in de keuken of bij het aankleden van de tafel, iets bijzonders. Alsof je een sterrenrestaurant in huis hebt. Allemaal voorwerpen, die je dagelijks gebruikt, en waarbij het bruidspaar zich steeds zal herinneren wie de gulle gevers waren.

  Huwelijks cadeau van Marcel Wanders

  Dit is wat wij van Holland Design & Gifts je als huwelijkscadeau kunnen aanraden uit de serie Dressed by Marcel Wanders.

  – Een 5 delig bestekcouvert (48 euro p/set*)
  – Een 2-delig slacouvert (36 euro p/set*)
  – Een taartschep (26 euro p/s*)
  – Een dienblad (va. 50 euro p/s*)
  – Een vergiet (129 euro p/s*)
  – Een braadpan (139 euro p/s* incl. deksel)
  – Een kandelaar Lucy (164,90 euro p/s*)

  Een heel ander cadeau dat we je ook willen tippen

  Niet alleen een huwelijks cadeau zoals een taartschep, een slacouvert of een dienblad brengt het bruidspaar dagelijks herinneringen aan lieve vrienden en mooie momenten, maar een huwelijkscadeau zoals bijvoorbeeld de aanleg van de tuin bij het nieuwe huis zorgt hier ook voor!. Alleen is zo’n tuinaanleg wat vergankelijker en bij een verhuizing niet mee te nemen. Bijvoorbeeld bij Zwanenburg modeltuinen kun je zo’n tuinmetamorfose voor het bruidspaar regelen.

  Huwelijks cadeaus in de picture

  [product ids=”1322,538,548,563″]