Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  8 x Dutch design accessoires voor in je keuken!

  Holland Design & Gifts: Accessoires voor je keuken: kaasplankje. Foto: Blond Amsterdam ©

  Koken: de een is er dol op en de ander heeft er een hekel aan. Toch blijkt uit onderzoek dat wij Nederlanders onze kookkunsten gemiddeld een 7.1 geven. Dat doen we dus toch niet zo slecht! En daarom geeft Holland Design & Gifts in deze blog 8 tips voor de leukste accessoires voor in jouw keuken!

  Holland Design & Gifts: Accessoires voor je keuken: Dutch Design theedoek. Foto: Functionals - Claire Vos ©

  Holland Design & Gifts: Accessoires voor je keuken: Dutch Design theedoek. Foto: Functionals – Claire Vos ©

  Of je nou gek bent op een simpel gebakken eitje, of je graag uitslooft voor een groot gerecht: de keuken is een plek in huis die zeker wat aandacht verdient. En dat hoeft niet groots te zijn: dat kan al met kleine accessoires! Met Dutch Design geef jij jouw keuken sfeer!

  Keuken accessoires om van te houden!

  Ondanks dat er steeds gezonder gegeten wordt, heeft iedereen wel eens zijn guilty pleasures. Daar hoort af en toe ook een gezellig kaasplankje bij. Dit Delft Blond kaasplankje maakt hier een nóg gezelliger moment van! Een bijpassend bord in Jeroen Bosch stijl er bij en er ontbreekt alleen nog maar een lekker stukje Hollandse kaas. Want ja, wie zegt er nou nee tegen een Hollands hapje? Alleen nog een Boska kaasschaaf er bij en dan kan de gezelligheid pas echt beginnen! Of kies voor het kaasmes voor de lekkerste blokjes oude kaas!
  [product ids=”1455,1388,1563,425″]

  Toch geeft in Nederland ook 20% die zichzelf een 6 of lager. Ben jij daar ook deel van? Maak het koken dan een stuk leuker én makkelijker voor jezelf met deze items. Vrolijke theedoeken zijn een makkelijke, maar belangrijke toevoeging aan het interieur. De theedoeken van Present Time of de van Gogh theedoeken van Usuals zijn handige accessoires voor in de keuken. Onze persoonlijke favoriet is van Functionals Patterns: bekijk deze prachtige theedoekenset hier! Welke kies jij?
  Een kopje thee op zijn tijd hoort er ook bij. En hoe maak je dit moment beter dan met de Alessi Hot.It waterkoker? Een echte blikvanger voor in de keuken, en ook nog eens een functioneel accessoire! De Hollandsche Waaren bekers van Anne-Marie Jetten maken het thee momentje helemaal af! Trouwens, lees hier het interview met deze top ontwerpster!
  [product ids=”714,602,564,1800″]