Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Moederdag 2018: de hele wereld viert het mee!

  Moederdag 2018: wat geef jij? © Clic by Suzanne

  Moederdag 2018: de speciale dag waarop ook dit jaar alle moeders in het zonnetje gezet worden. Wij Nederlanders weten niet beter dan dat deze dag op de tweede zondag van mei gevierd wordt. Maar hoe zit dat eigenlijk in andere landen? Ook daar worden de moeders één dag in het jaar flink verwend. In Ierland en Engeland zijn ze nu zelfs al bezig met de inkopen! In deze blog vertellen wij van Holland Design & Gifts je meer over Moederdag en hoe dit in verschillende landen gevierd wordt. En uiteraard geven we jou ook de beste cadeau tips!

  Moederdag 2018: wat geef jij? © Clic by Suzanne

  Moederdag 2018: wat geef jij? © Clic by Suzanne

  Nog een paar maanden en dan zitten vele Nederlanders weer te bedenken wat voor moois zij dit jaar aan hun moeder gaan geven. Moederdag is in Ierland en Engeland al volop in the picture. Hier wordt het namelijk al op 11 maart gevierd. In sommige katholieke landen wordt Moederdag op 25 augustus gevierd. En waarom dan 25 augustus? Dit komt omdat dit de dag is van onze lieve vrouwe hemelvaart, de dag dat Maria (de moeders der moeders) in de hemel werd opgenomen.

  Moederdag wordt internationaal gevierd, maar per land is de dag waarop de moeders verwend worden weer anders. Voor de moeders in Tsjechië is het al helemaal een groot feest, zij vieren moederdag zelfs twee keer in het jaar!
  En nog een leuk feitje, bijna in alle talen begint het woord moeder met de letter ‘M’!

  Moederdag 2018 vier je met de leukste cadeaus!

  Eigenlijk viert men over de hele wereld elke maand wel ergens anders de waardering voor de moeders. En dat zegt genoeg, maak van Moederdag 2018 iets bijzonders! De mama’s mogen best wel wat vaker in de spotlights staan! Daarom heeft Holland Design & Gifts voor elk moment de origineelste en leukste cadeautjes.

  Met de Stingray Zwart leren armband gaat iedere moeder blij zijn. Deze mooie en modieuze armband van Joy de la Luz heeft een krachtige en opvallende print. En wil het nog iets specialer maken, dan past dit Joy de la Luz bedeltje er perfect bij. Zo voeg je elke dag een klein beetje geluk toe aan de armband.

  In onze vorige blog schreven we al over Dutch designers, Yolande Döpp ontwerpt en maakt prachtige zilveren sieraden in haar atelier in Amsterdam. Zo heeft zij ook de unieke, mooie zilveren oorbellen met bloemmotief handgemaakt. Van sieraden krijgen vrouwen nooit genoeg, dat kan Clic by Suzanne bevestigen. De Clic 023 oorbellen zijn stoer, vrouwelijk en ook nog eens verkrijgbaar in verschillende fraaie kleuren!
  [product ids=”658,664,885,1704”]

  Aan tafel met…

  Natuurlijk zijn sieraden niet het enige dat vrouwen gelukkig maakt. Het Puzzleboard van OOOMS is een handig en leuk kaasplankje dat je multifunctioneel kunt gebruiken. Je kunt deze planken individueel gebruiken maar ook aan elkaar klikken. Ideaal voor groot en klein gezelschap! En wat dacht je van dit Hollandse tulpen bord van Royal Goedewaagen? Een originele en gezellige manier om wat lekkers op tafel te serveren!
  Maar naast lekker eten, heeft elke moeder haar kind ook geleerd om gezond te blijven eten. De Fruit on Wheels fruitschaal is een klassieker van Arnout Visser, gemaakt van al bestaande onderdelen. Een prachtige schaal waar al het fruit in past. Voor een lekkere cheatmeal is er ook nog altijd de lage, platronde Huiswerk bonbonschaal van Olav Slingerland.
  Wat en wanneer je het ook koopt, iedere moeder gaat blij zijn met deze leuke en unieke cadeautjes!
  [product ids=”1402,1250,297,1201”]