Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Stranden in Nederland: tips voor een dagje aan de kust!

  Holland Design & Gifts wenst iedereen veel plezier op een van onze stranden!

  Het is alweer hartje zomer en vele Nederlanders gaan er op uit. Er worden veel dagjes naar de Nederlandse kust geplant. Ook weten veel buitenlanders het Nederlandse strand al te vinden. Hieronder zet Holland Design & Gifts de mooiste Nederlandse stranden op een rijtje:

  Holland Design & Gifts wenst iedereen veel plezier op een van onze stranden!

  Holland Design & Gifts wenst iedereen veel plezier op een van onze stranden!

  Scheveningen

  Scheveningen is een van de populairste stranden in Nederland. Gelegen dicht bij Den Haag is het makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Aan het strand zijn verschillende strandtentjes gevestigd waar je neer kunt strijken voor een heerlijk koel drankje met het warme weer. De pier is een ware belevenis waar je zowel buiten als binnen op kunt. Op de pier zijn verschillende activiteiten en winkels gevestigd.

  Hoek van Holland

  Dit strand is gelegen op een afstand van 30 minuten van Rotterdam met de auto. Hoek van Holland staat meer bekend om alle watersporten die er beoefend worden dan Scheveningen. Ook is de locatie minder bekend bij toeristen en is het dus vaak rustiger.

  Texel 

  De eilanden boven Nederland hebben allemaal prachtige stranden maar het strand van Texel springt er echt uit. Texel heeft maar liefst 30 kilometer aan strand en op veel locatie kun je strandhuisjes huren. Voor een heerlijke lunch of diner kun je altijd terecht bij een van de vele strandtentjes die gevestigd zijn aan het strand.

  Katwijk stranden

  In het rijtje mooiste stranden van Nederland mag Katwijk niet missen. Bij het strand vind je de boulevard met winkels, bars en restaurants. Aan het strand van Katwijk wordt veel watersport beoefend. Een van de pluspunten van dit strand is dat honden toegestaan zijn. Je kunt dus een heerlijke strandwandeling maken samen met je vertrouwde viervoeter.

  Berkenbosch 

  Als je op zoek bent naar een plek waar je nog echt kan genieten van de natuur is dit de locatie. Dit strand is rustiger dan de andere stranden, maar nog steeds populair. Er is een restaurant waar je voor lunch of diner kunt aanschuiven. Geniet hier heerlijk van de rust en ruimte die het strand je biedt.

  Wat neem je mee naar de Nederlandse stranden?

  [product ids=”1874,2141,1399,1582″]