Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Amsterdam International Art Fair

  Holland Design & Gifts is geïnspireerd door de Amsterdam International Art Fair!

  30 en 31 Augustus vindt de Amsterdam International Art Fair (AIAF) plaats in de Beurs van Berlage. Dit is de derde keer dat de fair georganiseerd wordt in Amsterdam. Vele kunstliefhebbers bezoeken jaarlijks de beurs. Hier presenteren maar liefst 150 exposanten hun kunstwerken. Neem ook eens een bezoek aan deze beurs in Amsterdam en raak geïnspireerd door de prachtige kunstwerken.

  Holland Design & Gifts is geïnspireerd door de Amsterdam International Art Fair!

  Holland Design & Gifts is geïnspireerd door de Amsterdam International Art Fair!

  Amsterdam International Art Fair

  Tijdens de AIAF kan er kunst bekeken worden van internationale en nationale kunstenaars. Er worden kunstwerken tentoongesteld in alle categorieën van fotografie tot beeldende kunst. Galerijen, culturele instellingen, kunstcritici en verzamelaars bezoeken jaarlijks de beurs. Tijdens de AIAF worden er meer dan 3000 kunstwerken tentoongesteld voor de verkoop.

  Nederlands talent

  Op de fair is veel Nederlands talent te bewonderen. 4 Nederlandse galerijen en 23 Nederlandse kunstenaars presenteren hun kunstwerken op de AIAF aanstaande 30 en 31 Augustus. Daarbij is ook onder de Nederlandse kunst veel verschillende soorten kunst te bewonderen. Van schilderijen tot beeldhouwwerk.

  Algemene informatie

  Speciaal voor verzamelaars is er op vrijdag een apart programma. De gasten worden ontvangen met een glas champagne en krijgen als eerste de gelegenheid om kunst te kopen. Voor kunstliefhebbers en bewonderaars is de beurs geopend op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en gratis toegankelijk.

  Holland Design & Gifts

  Hieronder vindt je producten die handig zijn om mee te nemen naar de fair. Daarmee ben je helemaal in stijl op de Amsterdam International Art Fair. Ook is het handig om een notitieboekje mee te nemen om wat te kunnen noteren over de kunstwerken. Bijvoorbeeld wat je van een kunstwerk vindt of om te onthouden welk nog op je verlanglijstje staat.

  [product ids=”2130,1439,512,1747″]

  Beeld: Beurs van Berlage