Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Tefaf: de kunstbeurs in Maastricht. Fotografie: IXXI Design ©

    Het is bijna zo ver: Tefaf 2018. Voor wie dit niet kent: dit is de meest prestigieuze kunstbeurs ter wereld. Deze beurs trekt niet alleen bezoekers uit Nederland, maar mensen over de hele wereld komen tijdens deze beurs naar het pittoreske Maastricht. Lees in deze blog van Holland Design & Gifts alles over Tefaf en met welke unieke items jij Tefaf een bezoekje kan brengen!

    Tefaf: de kunstbeurs in Maastricht. Fotografie: IXXI Design ©

    Tefaf: de kunstbeurs in Maastricht. Fotografie: IXXI Design ©

    Tefaf, waar staat dat eigenlijk voor? Tefaf is de afkorting van The European Fine Art Fair en wordt sinds 1975 elk jaar georganiseerd in Maastricht. Tegenwoordig bestaat het populaire Tefaf zelfs in New York!
    De naam verklapt het al, maar deze beurs staat geheel in het teken van kunst. Vanaf 8 maart kun je genieten van deze veelzijdige kunst in het beursgebouw MECC in Maastricht, mis dit niet! Maar 8 maart is er nog meer te vieren. Deze dag vieren we ook Internationale Vrouwendag! Economische zelfstandigheid, huiselijk geweld en andere aandachtspunten op het gebied van emancipatie en participatie staan deze dag centraal. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd deze dag. In elke provincie van Nederland is wel iets te beleven. Van interessante lezingen en workshops tot films en markten. Musea, universiteiten, horeca en nog veel meer organisaties haken aan op deze dag. Ben jij er ook bij?

    Voor de kunstliefhebbers…

    Gek op kunst? Deze wanddecoratie ‘Amandelbloesem van Van Gogh‘ brengt Tefaf iets dichter bij je huis. Een hele sfeervolle decoratie, die eenvoudig in elkaar te zetten is! Of kies voor het ontwerp van het behang van de ontwerpsters van Studio Ditte. Het antieke en vrolijke servies maakt van jouw woonkamer een prachtig decor.
    Kunst zit in heel veel dingen. Zo ook in deze Jheronimus Bosch vouwvaas Bosch Water. Een bijzondere vaas vol futuristische figuren. Versier de woonkamer met dit prachtig stukje kunst!
    Zelfs voor de keuken heeft Holland Design & Gifts prachtige ophanghaken. Franke Elshout heeft deze S-vormige haken creatief en decoratief vormgegeven. Heeft jouw keuken er al eentje?
    [product ids=”218,647,1440,1083”]

    Trendy naar Tefaf!

    Hoe ga jij dit jaar naar Tefaf? Met deze dames sjaal van BY HENDRIK’ hoef je daar niet meer over na bedenken. Ontworpen door Jheronimus Bosch. De perfecte combinatie van nonchalant en chique! Voor wie meer van de sieraden is, met de Piet Mondriaan armband val je pas echt op tijdens Tefaf. Een bijzonder mooi sieraad voor je pols, dat een actueel en tijdloos design is.
    Voor de mannen zijn er van deze zelfde serie manchetknopen verkrijgbaar. Helemaal in ‘De Stijl’ naar de kunstbeurs in Maastricht!
    Mocht het regenen op dit gezellige dagje uit, dan heeft Kitsch Kitchen de paraplu voor jou. Want ja, in Nederland is niets zo wisselvallig als het weer. Meer lezen over typisch Nederlandse dingen? Lees deze blog dan hier.
    [product ids=”1439,1688,1648,1234”]