Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Royal Delft image 361 Arian Brekveld, kleur delftsblauw © Holland Design & Gifts

  Waar vaak gedacht wordt dat consistency altijd de sleutel tot succes is, heeft Arian Brekveld een weerwoord. “Elk product heeft een andere benadering nodig en de goede weg vinden is het ontwerp process zelf.” Volgens Brekveld zit de truc in het weten wanneer de stap naar de volgende proces fase gemaakt kan worden, of zo nodig terug te schakelen. Zijn kleur: een functionele stijl! Arian Brekveld is een meer dan gerespecteerd kunstenaar van onze lage landen.

  Collar Bottle No. 3. Arian Brekveld © Holland Design & Gifts

  Collar Bottle No. 3. Fotografie: Arian Brekveld ©

   

  Over Arian Brekveld

  In 1995 is Arian afgestudeerd van de Eindhoven Design Acadamy. Na twee jaar in dienst te zijn geweest, besloot hij een onafhankelijke designer te worden. Sindsdien heeft hij laten zien dat hij over de capaciteit beschikt om te blijven groeien. Enkele termen die het bijna nuchtere werk omschrijven? Helder, stevig, tijdloos, doordachte kleur gebruik en functionele materialen. Zijn werk gaat de hele wereld over en is te bewonderen in verscheidene musea. Benieuwd naar de overeenkomsten met het typische Neerlandsch? Klik!

  Blauw, blauw en wat wit voor het kleur contrast

  Toeristen moeten bij Nederland vaak denken aan tulpen, klompen, molens en…. Delfts blauw! Zo schreven wij eerder ook over Typsich Holland. De kleur blauw speelt zoals te zien een sterke rol in de naam.  Gelukkig laat Arian zien dat de producten van Delfts blauw ook zeker het belang van het prachtige wit kennen. In verscheidene werken van Arian komt zijn affiniteit en verbondenheid met het oerhollandse naar boven. Met de multifunctionele aard van deze producten kan ook jij tonen wat jouw relatie is met onze cultuur. Neem bijvoorbeeld de Collar Bottle serie van Royal Delft. De overeenkomst zit in het gebruik van prachtig witporselein in combinatie met Delfts blauwe details.

  [product ids=”1665,1666,1667,1444″]

  Schat, zet jij de bloemen binnen?

  Dat is wel wat wij zouden zeggen tegen onze partner. Deze vaas trekt aandacht door zijn eenvoud en elegantie. Imperfectie is slechts een woord, dat voor veel mensen als een nachtmerrie klinkt. Echter is de imperfect collectie dat alles behalve! Alleen al deze vaas op tafel is een feestje. Heb je de vaas al? Schroom dan niet om de Lacquer Kandelaar of de Lacquer schaal aan te schaffen.
  [product ids=”159,179,79,86″]