Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Secretaressedag 2018: de beste cadeautips!

  Cadeautips Secretaressedag Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  Eerder schreven wij al over Moederdag… Maar wist jij dat het binnenkort ook tijd is voor de nationale Secretaressedag? Van oorsprong een Amerikaans begrip, maar tegenwoordig is deze dag ook in Nederland algemeen bekend. Op 19 april worden alle secretaresses in het zonnetje gezet. En dat is precies de reden waarom je in deze blog leest hoe je dat kunt doen met de beste cadeautips!

  Cadeautips Secretaressedag Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  Cadeautips Secretaressedag Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com ©

  Even stilstaan bij de toegevoegde waarde van je secretaresse. Het is niet alleen leuk om hem of haar een cadeautje te geven… Het draagt ook bij aan de imagoverbetering van het administratieve personeel! Geen enkele reden om deze dag niet te vieren dus!
  In de Verenigde Staten is ‘Secretary’s Day’ inmiddels gegroeid tot de ‘Administrative Professionals’ Day’. Maar in Nederland wordt deze dag ook gevierd: wel tweederde van de secretaresses krijgt deze dag een cadeautje op 19 april. En of dat nu een bloemetje of een leuk sieraad is: het is een prachtig gebaar. Voor meer informatie over de Secretaressedag zie www.nationalesecretaressedag.nl.
  Doe ook mee met Secretaressedag en maak gebruik van onze cadeautips. Tijd is geen enkel excuus, want voor 21 uur besteld betekent de volgende werkdag geleverd aan huis of op het kantoor!

  Cadeautips voor Secretaressedag in alle soorten en maten

  Van cadeautips kun je nooit genoeg krijgen. Neem bijvoorbeeld deze Kitsch Kitchen blikken: het leukste cadeautje voor in de keuken of op de salontafel! Of de vrolijke koektrommel, van dat cadeautje wordt iedereen blij. Een van onze andere cadeautips is de New Pouch etui van Susan Bijl. Met deze hippe kleurencombinaties verras jij iemand die het verdient. Een ander grappig en leuk etuitje is de Good Dog etui van Keecie.
  [product ids=”1216,1772,779,376”]

  Happy gifts

  Laat die cadeaus maar stromen! Deze TAPED kopjes van Studio PS zijn gemaakt van porselein en zijn een vrolijk geschenk voor iedereen.
  In het teken van ‘verwen je secretaresses’ heeft Holland Design & Gifts Plint broodplankjes met een gedicht van Kreek Daey Ouwens. Op deze manier laat je iedereens dag goed beginnen! Je kan ook kiezen voor de Plint servetten. Deze servetten zijn niet zomaar servetten. Op iedere servet staat een beetje ‘geluk’ geschreven. Een origineel en nuttig cadeautje!
  Of zorg er voor dat niemand ooit nog te laat komt. De unieke Klok Clork van Puik Ark helpt daar bij. En hij is niet alleen handig, maar ook gemaakt van natuurlijke materialen.
  [product ids=”870,1425,979,1367”]

  Wij van Holland Design & Gifts denken graag met je mee! Ook voor grote aantallen cadeaus of voor een verpakking of een persoonlijk kaartje kun je bij ons terecht. Vraag hiervoor snel een offerte aan bij b2b@hollanddesignandgifts.nl.
  Voor nog meer cadeautips voor Secretaressedag, klik je hier!