Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Culturele Hoofdstad: oneindig veel activiteiten

  De kerk van Swichum, Friesland.

  Wil jij geheel verzorgd naar een evenement van Culturele Hoofdstad? Boek dan een arrangement!

  De kerk van Swichum, Friesland.

  De kerk van Swichum, Friesland.

  Vorige week schreven we over Leeuwarden als Culturele Hoofdstad van Europa. Naast de tentoonstellingen van kunstenaar M.C. Escher die te zien zijn in het Fries Museum, worden er verschillende arrangementen aangeboden in en rondom Leeuwarden. Deze zijn te boeken via friesland.nl

  Het zomerse vakantiegevoel behouden heeft alles te maken met het doorbreken van routines. Hoe kan je dat nou beter doen dan met een uitje in eigen land. De arrangementen verschillen in duur en programma, maar hebben de volgende overeenkomst: genieten van kunst en natuur.

  Met vier nationale parken kan het genieten en ontspannen in de prachtige landschappen beginnen. Het ‘4-daagse culinaire Escher beleving’ arrangement is samengesteld voor de rust-, kunst- en natuurliefhebber. Met drie overnachtingen, sloepvaren, één dag fietshuur en een bezoek aan het Fries Museum is dit een ideale manier om deze noordelijke Nederlandse provincie te leren kennen. De komende maanden is goed weer natuurlijk niet gegarandeerd. Om het weekend droog te blijven, heeft Holland Design & Gifts genoeg paraplus van Nederlandse bodem. Bijvoorbeeld een fleurige Kitsch Kitchen paraplu.

  Je uitje liever beperken tot een dag? Bezoek dan 16 of 25 oktober Museum Drachten voor een lezing van museumdirecteur Paulo Martina. Deze lezing gaat over het Fries Expressionisme. In dit museum wordt ook expressionistisch werk getoond van o.a. Theo van Doesburg.

  Wie denkt aan Theo van Doesburg, denkt natuurlijk ook aan De Stijl en Piet Mondriaan. Lies Holthinrichs van het Nederlandse merk LH58 heeft een tassenlijn ontworpen in de Mondriaan stijl. Functionele tassen waar je een statement mee maakt, ideaal voor een dagje weg. Bovendien te koop bij Holland Design & Gifts!

  Niet op zoek naar een uitje in je vrije tijd, maar neem je liever je team mee? In de Culturele Hoofdstad worden ook verrassende (dag) arrangementen aangeboden voor zakelijke groepen.

  [product ids=”1631,1234″]