Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

    Naam


    E-mail adres

    Nieuwsbrief

    Bijzondere overnachting in Nederland

    De favoriete accommodaties van Holland Design & Gifts. In Nederland zijn er vele mogelijkheden tot overnachting. Onderstaande overnachtingen zijn uniek door locatie of het gebouw. Ook zijn sommige locaties echt typisch Nederlands zoals een molen of een woonboot. Hieronder vind je 5 bijzonder overnachtingen uit het lijstje van Holland Design & Gifts.

    Holland Design & Gifts wenst jou een fijne overnachting!

    Holland Design & Gifts wenst jou een fijne overnachting!

    Overnachting in Romantisch Tuinhuisje

    Dit houten tuinhuis is een echte aanrader als je even een weekend uit de stad wil. Het huisje gelegen in Ermelo bevindt zich in het midden van het land. De tuin bij het huisje is kleurrijk en door de openslaande deuren van het tuinhuis heb je het gevoel dat je buiten leeft. Er is een openhaard aanwezig die het huis ’s avonds extra romantisch maakt. Overdag is er veel licht in het huisje door de vele ramen die zelfs in het dak te vinden zijn.

    De Droomhoeve

    Deze bed & breakfast zit op de perfecte locatie. De Droomhoeve bevindt zich in het hart van het dorp Nunspeet. Nunspeet is een dorp dat gelegen is tussen de bossen en aan het Veluwe meer. Er kan gewandeld, gefietst en water activiteiten beoefend worden. Deze schitterende accommodatie geeft de mogelijk om helemaal tot rust te komen en te genieten van een overnachting in luxe.

    Windmolen

    Deze unieke accommodatie mag natuurlijk niet ontbreken in onze favorieten. Overnachten in een molen in Amsterdam. Er wordt een kamer aangeboden voor 2 gasten. De kamer heeft uitzicht over het prachtige groene Nederlandse landschap. Ideaal aan deze locatie is dat het met het openbaar vervoer maar 15 minuten naar hartje Amsterdam is. Zeker een unieke ervaring!

    Duinhotel Tien Torens

    Het Duinhotel Tien Torens is een unieke accommodatie die zich bevindt in de duinen van Zoutelande. Plan een overnachting in dit unieke hotel niet alleen om de fantastisch omgeving van de duinen maar ook voor de unieke architectuur van het hotel zelf. Er worden lodges aangeboden tot 6 personen.

    Woonboot

    Zeker in Amsterdam mag je deze niet gemist hebben als het gaat om een overnachting. Deze moderne woonboot in Amsterdam biedt de unieke ervaring van slapen op het water. Wie wil dat nou niet? Bij de accommodatie is er de mogelijkheid om fietsen te huren. Zo kun je op een Nederlandse manier de hoofdstad verkennen.

    Holland Design & Gifts

    Niet vergeten om mee te nemen naar de bijzondere locaties.

    [product ids=”2141,1399,1375,1581″]