Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  De mooiste Nederlandse boeken vind je bij Holland Design & Gifts!

  Hoe gaaf is het om een prachtig boek te hebben waar je spontaan even door heen kan bladeren. Een boek wat er aan de buitenkant mooi uitziet en ook nog een interessant verhaal verteld. Dat zijn exact de boeken die Holland Design & Gifts aanbiedt. De top 5 Nederlandse boeken voor op de koffietafel:

  De mooiste boeken vind je bij Holland Design & Gifts!

  Nederlandse boeken top 5
  Nederland en 1000 dingen over Nederland

  Dit boek is uitermate geschikt voor op de koffietafel. In het boek zijn prenten afgebeeld van Nederland. Speciaal in deze editie worden de prenten extra groot afgebeeld. In het boek Nederland en 1000 dingen over Nederland zijn de geschilderde prenten van Charlotte Dematons te zien. De grappige en kleurrijke foto’s zijn voorzien van een anekdote en antwoorden op het ‘waarom, hoe en wat’ er gaande is in de prent door Jesse Goossens.

  Thuis

  In dit bekende boek vind je de heerlijke recepten van Jonnie en Thérèse Boer. In het receptenboek Thuis zijn 200 bladzijde aan toegankelijke kookinspiratie te vinden. De smakelijke en eenvoudige te bereiden gerechten worden afgebeeld in het boek met het recept. Alle ingredienten voor de recepten zijn makkelijk te verkrijgen. Dit kookboek is dus echt voor thuis.

  De Wadden

  De Wadden; nergens ter wereld, beschrijft het Nederlandse waddengebied. In het boek worden de wadden prachtig weergegeven door kleurenfoto’s van hoge kwaliteit, de vormgeving en de verhalende vorm waarin de foto’s zijn geplaatst. Dit boek is een echte aanrader voor op de koffietafel!

  Think Dutch

  In dit boek vind je maar liefst 476 projecten en producten die zijn ontworpen door de meest creatieve geesten van deze tijd. Think Dutch laat architectuur en design in Nederland zien door middel van hoofdstukken zoals ‘Build on Water’ en ‘Celebrate Food’. Wanneer je door dit boek heen bladert raak je geïnspireerd door de Nederlandse projecten die je aan het denken zetten.

  The Amsterdam Canals

  Dit luxe fotoboek presenteert de bekende Amsterdamse grachten door de lens van de fotograaf Cris Toala Olivares. De schitterende foto’s van de Amsterdamse grachten geven het levendige Amsterdam weer. Op de foto’s staan de historische grachtenpanden, de karakteristieke gevels, het alledaagse leven en de toeristen. Alles is vanuit de lucht, vanaf de straat en vanaf het water afgebeeld. Een uniek boek om door heen te bladeren met een kopje koffie.

  [product ids=”1059,2129,1066,1057,1069″]

  Voor meer Nederlandse designproducten inspiratie neem eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest!