Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Droog Design: laat je inspireren!

  Holland Design & Gifts - Droog Design

  Holland Design & Gifts staat te popelen om met jou weer een must-do te delen omtrent het themajaar ‘Mondriaan tot Dutch Design’. 2017 staat volledig in het teken van de kunststroming De Stijl en ook de laatste twee maanden van het jaar staan er nog volop activiteiten op de planning rondom dit thema! Kan je maar niet genoeg krijgen van het themajaar? Bekijk onze blogs op de webwinkel van Holland Design & Gifts! Dit keer gaat het over de tentoonstelling van: Droog Design.

  Holland Design & Gifts - Droog Design

  Droog Design in Centraal Museum

  Bel je vrienden, vriendinnen, man of vrouw op om weer een leuk dagje uit te plannen. Dit keer tipt Holland Design & Gifts jouw de tentoonstelling: ‘Vroeg Droog: de beginjaren van Droog Design’. Droog design is opgestart in 1993 als designcollectief en is inmiddels een internationaal designlabel dat een grote rol heeft in de hedendaagse Dutch Design. Zeker de moeite waard om dus een kijkje te nemen bij de humoristische, unieke, gave ontwerpen.

  Droog Design @ Centraal Museum

  Het Centraal museum is twintig jaar geleden begonnen met het aanschaffen van de unieke stukken van Droog Design. Nu bezit het museum de grootste museale collectie van Droog Design ter wereld! Waar wacht je nog op? Het museum presenteert vijftig designs uit hun eigen collectie van de ontwerpers: Tejo Remy, Hella Jongerius en Richard Hutten. Als je dan toch in het centraal museum bent, bezoek dan ook de tentoonstellingen: ‘Swing with the plants van Marcel Wanders’ en ‘Come a little bit closer’ van Nina Farkache. Het museum is dagelijks geopend tot en met 3 december van 11:00 tot 17:00. Houd er wel rekening mee dat het op maandag gesloten is!

  Laat je inspireren met ‘De Stijl’

  Afgelopen jaar heeft Holland Design & Gifts veel dagjes-uit tips gegeven omtrent het thema jaar ‘van Mondriaan tot Dutch Design’. Lees bijvoorbeeld de blog terug over de tentoonstelling ‘de Stijl voorbij Gerrit Rietveld en de jaren vijftig’. Hier zijn bijzondere stukken van Rietveld te bewonderen tot 8 januari 2018. Of ga richting Amersfoort, de stad van Piet Mondriaan. Hier zijn verschillende activiteiten te doen op het gebied van het themajaar ‘van Mondriaan tot Dutch Design’. Lees hier de gave activiteiten! Woon je toch meer in de buurt van Leiden? Dan is dit uitje toch iets meer voor jou!

  Onze collectie van Droog Design!

  Geniet van een heerlijke rode wijn na een lange dag in de koud in de unieke wijnglazen van Droog Design. Proost! Deze design wijnglazen zijn van echt kristal en zijn voor ieder feest echte eyecatchers! Naast de wijnglazen biedt Holland Design & Gifts ook speelse zuignap haakjes aan van Droog Design. Door de zuigkracht hoef je geen gaten te boren in je muur, ideaal dus! Een fun detail: de zuignappen zijn glow in the dark! Verder hebben we het ophangsysteem van Droog Design met weer als fun detail; het is glow in the dark. Of maak de brits met de unieke zelfklevende lamp, het is een ware must-have voor in jouw woonkamer!

  [product ids=”1569,847,1456,861″]