Wil jij Dutch Design cadeautips en aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in en krijg €5 korting bij hollanddesignandgifts.com/nl/

  Naam


  E-mail adres

  Nieuwsbrief

  Echte slimmeriken kopen een domoor beker

  Het seizoen is begonnen dat kinderen weer meer binnen gaan spelen. Het regent vaker, het wordt kouder en langzaam weer vroeg donker. Tijd om over alternatieve kinderactiviteiten en cadeaus na te denken.

  Gispen Dombo beker - Richard Hutten

  Gispen Dombo beker – Richard Hutten

  Vandaag begint de Kinderboekenweek 2018. Tot en met zondag 14 oktober staan dit jaar kinderboeken over vriendschap centraal. In het hele land zijn er allerlei activiteiten rond het kinderboek. Boeken zijn altijd een goed cadeau voor kinderen, maar er zijn natuurlijk veel meer leuke of praktische cadeaus te vinden. Zo ook op onze Holland Design & Gifts website!

  Wist je dat je oor het enige lichaamsdeel is die je hele leven blijft groeien? Richard Hutten wel, daarom konden de oren aan zijn Dombo beker niet groot genoeg zijn. De Dombo beker, ook wel “domoor” genoemd, is zijn populairste ontwerp en niet alleen om zijn visuele aantrekkelijkheid. De drinkbeker is in het gebruik goed hanteerbaar voor jonge kinderen en mensen met een handicap. Bovendien is de beker gemaakt van onbreekbaar kunststof en verkrijgbaar is 8 kleuren! Ze worden altijd bezorgd in een cadeauverpakking, wat het een ideaal geschenk maakt. Natuurlijk kan hij ook als cadeau aan jezelf besteld worden en zou je er een pennenbak of kruidenpotje van kunnen maken. Kortom, voor ieder wat wils.

  Richard Hutten is in Nederland relatief onbekend, terwijl hij internationaal veel ontwerpt en er al meer dan 100.000 exemplaren van de Dombo zijn verkocht. Hij studeerde in 1991 samen met onder andere Piet Hein Eek af aan de Design Academy Eindhoven. Hij staat bekend om zijn eigenwijsheid en kritische houding tegenover status. Ook staat hij bekend om zijn ‘No Sign of Design’ meubilair: functionele meubelen in een conceptuele en humoristische stijl.

  [product ids=”342″]